• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη θα εγκριθεί η προγραμματική σύμβαση με την Εγνατία οδό για την εκπόνηση δύο μελετών που αφορούν την πεσμένη γέφυρα. Η βασική μελέτη θα αποφανθεί για την συνολική κατεδάφιση της ή όχι. Οι μελέτες θα είναι έτοιμες σε δύο περίπου χρόνια. Τις επόμενες ημέρες η πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας για την αλλαγή των κυκλοφοριακών δεδομένων μέσω αμφιδρόμησης της υφιστάμενης οδού.

 

Το βράδυ στο Γαλαξία ομιλία των Σκουρλέτη- Δανέλλη- Ραγκούση για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Το απόγευμα στο Ιμαρέτ μιλά η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ. Μοιράστηκε στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου το πασχαλινό ωράριο, ισχύει από την Παρασκευή. Σημείο ενημέρωσης δημιουργεί στην δημοτική καπναποθήκη ο Δήμος Καβάλας. Απέχουν από αύριο ως το τέλος της εβδομάδας από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του Νομού. Δύο περιπτώσεις ρευματοκλοπών εντόπισε στη Νέα Πέραμο η αστυνομική έρευνα.

 

Εκδήλωση για τις γυναίκες έκανε χθες στις Κρηνίδες ο «Τόπος της Ζωής μας». Υποψηφίους παρουσιάζει σε εκδήλωση την Πέμπτη ο Άρης Βέρρος. Μετά το Πάσχα η επόμενη εκδήλωση της Δήμητρας Τσανάκα. Μετά το Πάσχα η εκδήλωση στην Καβάλα του Χρήστου Μέτιου. Μάλλον την Τετάρτη εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη.

 

Σωματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΕΥΚ για απόπειρα νοθείας των εκλογών στους οικοδόμους. Ομιλία Μορφίδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Συγκίνηση σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Την Τρίτη 30 Απρίλη καθαρίζουν το Πάρκο Φαλήρου εθελοντές της Action Team. Ο Μητροπολίτης Στέφανος πρόεδρος στο παράρτημα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού.

 

Ως το πρωί συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί στον ΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αύριο 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ανάμεσα τους οι 3 της Καβάλας- στον Υπουργό Αθλητισμού, θα ζητήσουν να μην εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση. Νέες ενστάσεις κατά του Κεραυνού Πέρνης ετοιμάζει η ομάδα του Καλαμπακίου.

Διαβάστε επίσης