• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ξεκαθαρίζει το θέμα των δημοτικών τελών του 2020 μιας και είναι πολύ πιθανό να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται μερικώς δεκτή και από την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα η παρέμβαση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου. Την ερχόμενη εβδομάδα η συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου για το επόμενο έτος. Το μεσημέρι ο Θόδωρος Μουριάδης δίνει συνέντευξη τύπου για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στην Παναγία που δεν εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Η παράταξη της ΝΔ επικράτησε στην Καβάλα, στις χθεσινές εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Αρκετή κίνηση είχε χθες η αγορά. Το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα παραμένει στα σχέδια της σχολής πιλότων Egnatia Aviation, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της. Μικρή προσέλευση πολιτών στη χθεσινή συνέλευση του Ζυγού. Το απόγευμα χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις έγιναν στις Κρηνίδες και στη συνοικία του Αγίου Λουκά.

 

Ένας Καβαλιώτης λιγότερος στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα, μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του. Θέματα του ΧΥΤΑ του Δήμου Καβάλας στη προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ανακοίνωση του Συλλόγου Ένωσης Γονέων υπέρ των αιτημάτων των σχολικών τροχονόμων. Συνεργασία του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου και του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη στην ψήφιση νομοσχεδίου της Εθνικής Άμυνας στη Βουλή.

 

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της έκανε χθες η Πνοή, εντός των ημερών η στήριξη με τρόφιμα οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά». Από σήμερα και ως την Τετάρτη το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Καβάλας.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο ΑΟΚ στη Ρόδο με το Διαγόρα. Το 0-0 είναι το αγαπημένο αποτέλεσμα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη αφού εμφανίστηκε 5η φορά σε 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Ο ΑΟΚ έχει να βάλει γκολ σε επίσημο ματς από τις 17 Νοέμβρη!

Διαβάστε επίσης