• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σενάριο ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’», «πακέτο» με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προβάλει με ανάρτηση της ιστοσελίδα της Αθήνας. Το ίδιο κείμενο αναφέρει ότι η συγκεκριμένη επιλογή του ΤΑΙΠΕΔ οφείλεται στις ανησυχίες του, σύμφωνα με τις οποίες για το λιμάνι της Καβάλας δεν θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές. Τα 12 περιφερειακά λιμάνια πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν μέσω υποπαραχωρήσεων στη διάρκεια του 2019.

Μικρά προβλήματα στο Νομό Καβάλας προκάλεσε η δυνατή βροχή της Κυριακής. Δύο ημέρες χωρίς νερό ήταν το χωριό Φίλιπποι. Στην Αθήνα σήμερα η Δήμαρχος, συναντά τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τους δύο πρώτους του υποψήφιους βουλευτές στο Ν. Καβάλας, είναι ο Δημήτρης Παπουτσής και η Μαρία Τσουρή. Από σήμερα ο Άη Βασίλης θα βρίσκεται στη σπηλιά του στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης.

Παράταση ως τον Μάρτιο στο έργο της Μεγάλης Λέσχης. Είναι η 13η παράταση στο συγκεκριμένο έργο που έπρεπε να τελειώσει το 2015. Σήμερα και την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ήταν Σάββατο και Κυριακή στη Νέα Καρβάλη. Παντελής Ηλιάδης, Κώστας Αντωνιάδης και Φώτης Πασχαλίδης οι υποψήφιοι του Ν. Καβάλας στις εκλογές για τη νέα κεντρική επιτροπή της ΝΔ. Συνεδριάζει την Τετάρτη το περιφερειακό συμβούλιο. Συνάντηση με τη νεολαία της Νέας Καρβάλης είχε ο Θόδωρος Μουριάδης. Ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού στο Νοσοκομείο.

Χειμωνιάτικο θεατρικό φεστιβάλ ετοιμάζει ο Δήμος Θάσου. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Πνοής. Την Πέμπτη το απόγευμα στο Lobster εκδήλωση του «Κάνε μια ευχή» Ελλάδας.

Με σκόρερ τον Κώστα Μαρκόπουλο ο ΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην 6η συνεχόμενη νίκη του. Ισοπαλίες για Αετό Οφρυνίου- Κεραυνό Πέρνης. Πρώτος στη βαθμολογία παραμένει ο Νέστος που νίκησε 2-0 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Νέα ήττα της Energean Kavala BC. Νίκησε ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης