• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Με αισιοδοξία και χαρά οι επαγγελματίες επαναλειτουργούν σήμερα το πρωί τα καταστήματα τους και στην Καβάλα. Ο Εμπορικός Σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα ωράριο, είναι το γνωστό χειμερινό με δύο απογεύματα ανοιχτά. Πρέπει να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα, τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης ενώ από σήμερα ξεκινούν οι εκπτώσεις του Χειμώνα.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κακοκαιρία στο Ν. Καβάλας. Παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες. Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα εκδρομέων στο Παγγαίο χθες το μεσημέρι, για να ανοίξει ο δρόμος χρειάστηκε να παρέμβουν οχήματα του Δήμου. Κανονικά φαίνεται να λειτουργούν σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία και στους 4 Δήμους.

 

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο. Το Σάββατο εμβολιάστηκαν 55 ηλικιωμένοι. 100 περίπου εμβολιασμοί θα γίνουν σήμερα. 3 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες. 4 άρρωστοι στη ΜΕΘ. Εντός της εβδομάδας εμβολιασμοί στο ΚΥ Ελευθερούπολης. Περίπου 10 Φεβρουαρίου στο ΚΥ Πρίνου.

 

Παραμένει εκτός δρομολογίων η γραμμή φέρι μποτ Καβάλα- Πρίνος. Προς παραίτηση οι εκπαιδευτικοί που ορίστηκαν μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων του Ν. Καβάλας. Πιο αργά οι συμψηφισμοί της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. Ανταποδοτικά τέλη και χώροι στάθμευσης συζητούνται στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. 29 Ιανουαρίου απολογισμός του 2020 σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αναβλήθηκε για αργότερα η επίσκεψη Μηταράκη στον Έβρο.

 

Νέα διοίκηση στο δίκτυο Παγγαίου Υποστηρίζω. Στο Διονύσιο Σολομό αφιερωμένο το φεστιβάλ Φιλίππων το Καλοκαίρι. Συνοικιακοί σύλλογοι στην Καβάλα ανακοινώνουν ότι διαθέτουν και μοιράζουν  αλάτι για τα προβλήματα παγετού. 22 Φεβρουαρίου δημοπρατεί η ΔΙΑΜΑΘ το εργοστάσιο απορριμμάτων του Δήμου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης