ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου των Αθηνών επί του αιτήματος της ΒΦΛ σε σχέση με την προμήθεια φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ. Η ΒΦΛ ζητά να πληρώνει το φυσικό αέριο με επιταγές και όχι μετρητοίς. Κινδυνεύει το εργοστάσιο, δηλώνουν οι εργαζόμενοι σε αυτό. Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ΒΦΛ πλήρωσε μετρητοίς 400.000 ευρώ στη ΔΕΠΑ για το φυσικό αέριο που προμηθεύτηκε.

 

Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται προληπτικά 94χρονος κάτοικος Περιγιαλίου που τραυματίστηκε όταν χθες το πρωί προσπάθησε να εμποδίσει δύο άγνωστα άτομα να μπουν στο σπίτι του για διάρρηξη. Απροειδοποίητη διακοπή νερού 2 ωρών στην παραλιακή οδό προκάλεσε διαμαρτυρίες επαγγελματιών. Ως το τέλος του μήνα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του ΤΕΙ.

 

Περαιτέρω ενίσχυση του ψηφοδελτίου Μέτιου προβλέπει ο βουλευτής ΝΔ Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης. Ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη για τις ξαφνικές διακοπές ύδρευσης στο κέντρο της πόλης. Λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργεί η πεσμένη γέφυρα ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος. Εκδήλωση για τους νέους έκανε ο Βαγγέλης Παππάς. Επίσκεψη στο Δασαρχείο από τον Άρη Βέρρο.

 

Το Σάββατο η Δημωφέλεια πραγματοποίησε ημερίδα για την προβολή του Αλιευτικού Τουρισμού. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα δοθεί 14η παράταση στο έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου ενημερώνει ότι το Φθινόπωρο φέρι μποτ της γραμμής του Πρίνου θα μεταφερθούν για να διεκδικήσουν δρομολόγια στη Σαλαμίνα!

 

Οδός Μητροπολίτη Προκοπίου ονομάστηκε και επίσημα χθες ο δρόμος μπροστά από την Μητρόπολη. Πανελλήνιες επιτυχίες για την ομάδα μπριτζ της Καβάλας. 400 άτομα έλαβα μέρος στο χθεσινό λαϊκό αγώνα δρόμου στο περιαστικό δάσος. Ημερίδα για τις ηλεκτρονικές οικοδομικές άδειες πραγματοποιεί το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ.

 

4 αγωνιστικές πριν το τέλος ο ΑΟΚ είναι από χθες πρώτος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εντός έδρας ισοπαλία με παρατράγουδα για το Νέστο, φήμες ότι επίκειται αποχώρηση παικτών. Βήμα για τη σωτηρία του έκανε με τη νίκη στο Σιδηρόκαστρο ο Κεραυνός Πέρνης. Στο μπάσκετ ηττήθηκαν και ο ΓΣΕ και η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης