• 8 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Καβάλα ήταν περισσότερες απ’ ότι συνήθως αλλά η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Στα φετινά αξιοσημείωτα η μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και η ουσιαστική συνύπαρξη στην απογευματινή εκδήλωση του ΠΑΜΕ με τους αντιεξουσιαστές. Πολύ λίγο κόσμο είχε η εκδήλωση που έγινε χθες το πρωί από το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην πόλη μας άρχισαν την περασμένη Παρασκευή.

 

Η πολεοδομία του Δήμου Παγγαίου εξέδωσε άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου 3 αστέρων στην περιοχή της Νέας Περάμου. Δύο τουλάχιστον οι ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση του υπογείου της Δ. Αγοράς. Σε αυτό σήμερα υπάρχει ένα μόνο ιχθυοπωλείο. Η κεντρική διοίκηση στην Αθήνα ενέκρινε έργο ανακαίνισης του παλαιού κτιρίου του ΕΚΑΒ. Την Πέμπτη στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας εγκρίνεται έργο άνω του 1 εκ ευρώ στο κεντρικό λιμάνι. Εντός της εβδομάδας συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν το Σάββατο εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου της Καβάλας. Η Εγνατία Οδός ΑΕ επιβεβαίωσε στους τοπικούς φορείς το ενδεχόμενο αλλαγής του σημείου των μετωπικών διοδίων. Με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας ζητά να ανοίξει άμεσα ο κόμβος των Άσπρων Χωμάτων. Αντίθετοι οι γιατροί του ΕΣΥ Ν. Καβάλας σε προτάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Ξημερώματα Παρασκευής συνελήφθησαν στην πόλη μας 3 άτομα για παράνομο τυχερό παιχνίδι. Έτοιμοι φορείς και υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας για τον Χειμώνα που έρχεται.

 

Η παράσταση του Ανδρέα Στάϊκου «Επικίνδυνες μαγειρικές» σήμερα και αύριο στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Οι τρεις πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν το απόγευμα στο στέκι Σπούτνικ το νέο βιβλίο του Κώστα Δουζίνα.

 

Ιτορική νίκη με ανατροπή του ΑΟΚ επί της Καλαμάτας. Η ομάδα μας έπαιζε με 10 παίκτες ενώ το νικητήριο γκολ του Κώστα Μαρκόπουλου σχολιάζεται θετικά σε όλη την Ελλάδα. 4η σερί νίκη για την Ένωση. Στην παράταση ο Ολυμπιακός νίκησε το ΓΣΕ. Σταθερά πρώτος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Νέστος.

Διαβάστε επίσης