• 13 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Συνεχείς παραμένουν οι έλεγχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στην εστίαση ως προς την τήρηση των μέτρων για τους μη εμβολιασμένους πελάτες. Ελέγχονται οι εσωτερικοί χώροι όλων των καταστημάτων κι επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα εκεί όπου προκύπτουν παραβάσεις. Το Νομίατρο συνάντησαν οι καφεζυθοπώλες για τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων τους. Ξεκινούν έλεγχοι και για τις διαφημίσεις προϊόντων καπνού.

 

Μειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας. Ωστόσο παραμένουν αρκετά όπως αρκετοί είναι πάντα οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Μόνο ένα εμβόλιο έγινε χθες Κυριακή στο Ν. Καβάλας.

 

Λόγω των βροχών μειώθηκε η κίνηση καταναλωτών στην αγορά. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα αξιοποιήσει σε εκδηλώσεις τα χρήματα που προόριζε για τη Λευκή Νύχτα. Από το Νοέμβρη και σταδιακά η μείωση των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου. Χθες η Ελευθερούπολη, σήμερα η Θάσος γιορτάζουν τις επετείους απελευθέρωσης τους. Στις εκδηλώσεις της Ελευθερούπολης παρέστη και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Βλάβη σε καλώδιο της ΔΕΗ στη συνοικία του Άη Γιώργη λύθηκε μέσω της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Θετική γνωμοδότηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στο έργο της Σιδηροδρομικής Εγνατίας. Εκλογές έκαναν την Παρασκευή οι αστυνομικοί του Ν. Καβάλας. Πρώτος σε ψήφους ο Νίκος Ίμβρος. Επιμένει για την πραγματοποίηση του αεροπορικού σόου ο Κώστας Αντωνιάδης. Από σήμερα το πρωί και δια ζώσης τα μαθήματα στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας ξενάγησε στη Μεγάλη Λέσχη τουρίστες από τη Νυρεμβέργη. 500 επιβάτες έφερε χθες στην περιοχή το κρουαζιερόπλοιο Αζαμάρα. Σε Δήμο Παγγαίο και Τενάγη Φιλίππων τα προβλήματα της πρόσφατης κακοκαιρίας.

 

Την έγκριση δελτίων ποδοσφαιριστών του περιμένει από την ΕΠΟ ο ΑΟΚ. Στην πρεμιέρα της Α2 νίκησε η Ένωση, ηττήθηκε ο ΓΣΕ. Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και οι Πάνθηρες. Λειτουργεί άμεσα το κολυμβητήριο, τη μεταξύ τους συνεργασία ανακοινώνουν σήμερα ΟΘΑΚ και ΝΟΚ Αργοναύτες.

 

Διαβάστε επίσης