• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Εβδομάδα ιδιωτικοποιήσεων για τον Νομό Καβάλας είναι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα. Εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε το αρχικό ενδιαφέρον εταιριών και κοινοπραξιών για το κοίτασμα «Νότια Καβάλα». Την Παρασκευή η διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ για το νέο λιμάνι. Πάνω κάτω οι αναμενόμενες εταιρίες δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό για το λιμάνι της Παρασκευής. Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση.

 

21 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας έως χθες -και για το μήνα Οκτώβρη- ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ όταν σε όλο τον Σεπτέμβρη τα κρούσματα ήταν 13. Μαζικά τεστ έγιναν το Σάββατο στο Ελαιοχώρι. Βγήκε από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ασθενής με κορωνοϊό προερχόμενος από το Ν. Καβάλας.

 

Προς μείωση των δρομολογίων των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Η Περιφέρεια ΑΜΘ ετοιμάζει νέο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων τουρισμού. Στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Θάσου ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανακοίνωσε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες. Στην Αθήνα αύριο η κηδεία του Καβαλιώτη Πέτρου Ζουμπουλάκη.

 

Με αναφορές αντίθετες στη συμφωνία των Πρεσπών η ομιλία του Μητροπολίτη Στέφανου χθες στην εκκλησία του Αγίου Παύλου. Γιάννης Πασχαλίδης- Μακάριος Λαζαρίδης και Τάνια Ελευθεριάδου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της Κυριακής για την επέτειο απελευθέρωσης της Ελευθερούπολης.

 

Ειδική συνεδρίαση την Πέμπτη του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Σεμινάριο επιμόρφωσης διαμεσολαβητών οργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος. Εξαπάτηση ηλικιωμένης στη Θάσο με αφορμή τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Λεύκωμα για τη γιορτή της πατάτας στη Λεκάνη από το Νίκο Κούτρα. Βραβείο σε ντοκιμαντέρ μαθητών του 6ου Γυμνασίου. Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο προετοιμάζει αρχές Νοέμβρη ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας.

 

 

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και Αετός Οφρυνίου νίκησαν χθες στα ματς της Γ’ Εθνικής ενώ ηττήθηκε ο Νέστος. Νίκησε ο ΓΣΕ, δεύτερη ήττα της Ένωσης. Με ήττα άρχισαν τα ματς των Πανθήρων στην Α2 του μπάσκετ γυναικών.

Διαβάστε επίσης