ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

Αισιόδοξες είναι οι αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα στο περιστατικό της Χρυσούπολης ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να έχει σχέση με το εργασιακό του περιβάλλον, την κυνηγετική του δραστηριότητα ή άλλα προσωπικά του θέματα. Υπάρχει κύκλος υπόπτων, πρόσωπα που εξετάζονται. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν στοιχεία προερχόμενα από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Ο άτυχος 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών, κηδεύτηκε στη Χρυσούπολη το πρωί του Σαββάτου.

 

Μικρή αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας οι εμβολιασμοί της δ’ δόσης. Δεν άρχισε η εμβολιαστική διαδικασία με τα επικαιροποιημένα εμβόλια, τα οποία παραλαμβάνουν τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού. Δεν ήταν μεθυσμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Δαγκλή έπεσε σε περίπτερο, τραυματίζοντας ελαφρά μικρής ηλικίας κορίτσι. Πιθανότερο σενάριο να κοιμήθηκε στο τιμόνι. Σε βλάβη του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ οφείλεται η πυρκαγιά το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Βιολογικό Καθαρισμό του Παληού. Κάηκαν λίγα πουρνάρια. Στον «αέρα» δημοτικό έργο αναπλάσεων στη Δ.Ε. Φιλίππων λόγω μη έγκρισης του αποτελέσματος της δημοπράτησης του από τον Επίτροπο.

 

Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Το Επιμελητήριο Καβάλας διαμαρτύρεται στην Τράπεζα Πειραιώς για τις συχνές βλάβες στο ΑΤΜ των Κρηνίδων. Συχνές βλάβες παρουσιάζει και το ΑΤΜ στον Αμυγδαλεώνα. Μικτή θα είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης. Σημαντικό έργο στα Τενάγη των Φιλίππων εγκρίνει στη συνεδρίαση της ίδιας μέρας η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Αγιασμός λόγω του νέου δικαστικού έτους θα γίνει αύριο το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας. Συλλήψεις 4 διακινητών και 11 παράνομων μεταναστών σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την περιορισμένη κίνηση το Καλοκαίρι στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Θάσο. Εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή και το θάνατο των δασοκομάντος το 1994 έγιναν χθες το πρωί στην πόλη μας. Πετυχημένος εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Ραψάνης. 60 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Europa 2 ξεναγήθηκαν δωρεάν, με το τρενάκι του Δήμου Καβάλας στη συνοικία της Παναγίας. Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι εκδηλώσεις του Δήμου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

 

2-1 έχασε ο ΑΟΚ στο φιλικό ματς με τον Άρη Αβάτου. Επίκειται μεταγραφική του ενίσχυση. Για το κύπελλο Ελλάδας οι Πάνθηρες ηττήθηκαν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» από τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης