• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Πρόστιμα από 500 έως 2.000 ευρώ επέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου σε καταστήματα της Καβάλας ελεγκτές του αντικαπνιστικού νόμου. Τα πρόστιμα αφορούν και θαμώνες των καταστημάτων. Όλα είχαν σχέση με κάπνισμα σε εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων. Οι έλεγχοι έγιναν από την αστυνομία και δύο εκπροσώπους της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας. Το πρωί του Σαββάτου παραλίγο να «πέσει» ξύλο μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών σε καφετέρια της πόλης.

Η εφορία επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ στο Επιμελητήριο για παράβαση πριν από 31 χρόνια! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» βάζουν σε κίνδυνο δημοτικό έργο που αφορά κυρίως τον πρωτογενή τομέα. ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Αυτήν την εβδομάδα αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης.

Από τη Θεσσαλονίκη η νέα πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, να μην αποδεχθεί το διορισμό της ζητά ο Μανώλης Φρατζεσκάκης. Παραδόθηκαν την Παρασκευή τα έπιπλα για την ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη. Θανάσιμα τραυματίστηκε ηλικιωμένος στους Φιλίππους, παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο. Μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη αναζητείται φοιτητής στη Γερμανία με καταγωγή από τη Χρυσούπολη. 5 παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιβάλουν συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο απόφασης της ΔΕΥΑΚ για την επικαιροποίηση στοιχείων πελατών της.

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ιατρικός Σύλλογος. Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση της Φιλοπτώχου σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το σώμα ελληνικού οδηγισμού Καβάλας πραγματοποίησε το Σάββατο στην πλατεία Καπνεργάτη την πρώτη τοπική εκδήλωση ενόψει των εορτών. Θεατρική παράσταση με τον Τάκη Χρυσικάκο σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Ξεπερνά την ήττα στο Βόλο από τη Νίκη, άρχισε ήδη την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου ο ΑΟΚ. Η Ένωση νίκησε χθες τα Γρεβενά, κρατήθηκε κοντά στην κορυφή της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ. Κέρδισαν τα κορίτσια στο βόλεϋ του ΑΟΚ. Ηττήθηκε για ένα καλάθι ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης