• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Με την ευκαιρία της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης δεσμεύτηκε για τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα ασχολείται με όλες τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κώστας Πεφάνης, αντιπρόεδρος η Ευαγγελία Δρακονάκη και γραμματέας ο Σωτήρης Δεληκάρης. Δημιουργείται δεύτερη επιτροπή όλων των παρατάξεων για την προετοιμασία των σημαντικών θεμάτων, πριν αυτά συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Χθες το απόγευμα ο Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το πρωί ανακοινώνεται ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.Ο Κώστας Γάκης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, την Κυριακή συνεδριάζουν πρώτη φορά τα δημοτικά συμβούλια σε Νέστο- Θάσο.

 

Καθοριστικό σημείο για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» το αν υπάρχει ή όχι σύμβαση παραχώρησης των στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Αρνητικά απάντησε το Υπουργείο Οικονομικών στην ερώτηση Γιάννη Πασχαλίδη για την αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών σε Παγγαίο και Νέστο. Η Διεύθυνση Μεταφορών Καβάλας περιμένει οδηγίες για την επιστροφή στο παλαιό σύστημα εξετάσεων απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Στις 12 Σεπτέμβρη το πρώτο διεθνές συνέδριο για τον πανεπιστημιακό κόμβο της Καβάλας.

 

Την Παρασκευή το μεσημέρι τραυματίστηκε θανάσιμα σε λατομείο στη Δ.Ε. Ορεινού του Δήμου Νέστου εργαζόμενος ηλικίας 50 ετών. Στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού οι σημερινές προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος. Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ την Πέμπτη στο Ν. Καβάλας. Συλλήψεις 3 συνολικά ατόμων για παρεμπόριο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Κατάμεστο από κόσμο ήταν το βράδυ του Σαββάτου το αρχαίο θέατρο στη συναυλία Νταλάρα- Πασχαλίδη. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ίδιο βράδυ η εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η διοίκηση του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ χθες στο φιλικό με τη Βέροια. Την Τετάρτη η κλήρωση του πρωταθλήματος. Συνεχίζει στο κύπελλο Ελλάδας ο Αετός Οφρυνίου, χθες νίκησε 4-2 τον Θερμαϊκό Θέρμης. Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο Δόντσος, συνεχίζει στο Νέστο.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης