• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Δύο ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο ξεχωρίζουν στα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Η νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, από την οποία άγνωστοι πήραν 1.600 ευρώ και η καταστροφική φωτιά σε κατοικία στην οδό Μιαούλη. Η γυναίκα που έμενε στο σπίτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ η φωτιά ξεκίνησε από θερμαντική ηλεκτρική συσκευή. Η ηλικιωμένη γυναίκα εξαπατήθηκε την Παρασκευή, το περιστατικό ανακοινώθηκε χθες. Πλήθος τηλεφωνημάτων σε πολίτες, στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας εξαπάτησης με υποτιθέμενο ατύχημα συγγενικού προσώπου το οποίο δέχεται την κλήση.

 

Εκτός από την περιορισμένη κίνηση στην αγορά, προκύπτει και μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης. Μεγάλη μείωση των επιβατών των Αστικών λεωφορείων, αυτή άρχισε από τα τέλη Νοέμβρη και συνεχίζεται. Μισά μισά τα καταστήματα που λειτούργησαν χθες το πρωί.

 

Καλοκαιρινή αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με Μιλάνο, Βερόνα και Βουκουρέστι. Τα πρόστιμα της Πολεοδομίας δεν εμποδίζουν τη συμφωνία του Δήμου Καβάλας με την ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα. Ανελκυστήρας ΑμΕΑ για πρώτη φορά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Περίπου 900 οι πρόσφυγες στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Τέλος Φλεβάρη έτοιμο το τοιχίο στο τμήμα της Χρυσοστόμου Σμύρνης όπου υποχώρησε το οδόστρωμα. Βασιλόπιτα έκοψε χθες το απόγευμα η δημοτική παράταξη Μουριάδη. Το μεσημέρι του Σαββάτου έκοψαν βασιλόπιτα Εργατικό Κέντρο και σωματείο συνταξιούχων της ΒΦΛ. Το μεσημέρι το σωματείο του εργοστασίου συναντά τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Επίτιμος πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης ο Κώστας Χιόνης. Μήνυση κατ΄ αγνώστων από την Αρχαιολογική υπηρεσία για την καταστροφή βραχογραφιών στο Παγγαίο. Ευχές από πολίτες στο γραφείο του δέχθηκε για την ονομαστική εορτή ο Μακάριος Λαζαρίδης. Από την προσεχή Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στο Marine η νέα παράσταση της ερασιτεχνικής ομάδας «Μικροί ‘Ηρωες».

 

Απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία του ΑΟΚ με τον Ασπρόπυργο, μέτρια η εμφάνιση της ομάδας μας. Νίκησαν ΓΣΕ και Ένωση. Νίκησαν και τα κορίτσια στο βόλεϊ. Ο Αετός πήρε το ντέρμπι με την Πέρνη. Ισόπαλος ο Νέστος στο Παραλίμνιο.

Διαβάστε επίσης