• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΗ 2019

Το Καλοκαίρι του 2021 θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει η επένδυση που αναβαθμίζει τα Λουτρά των Ελευθερών. Το πλάνο της οικογένειας Χαρακίδη, η οποία συνεργάζεται με Ινδούς επενδυτές, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στον Μπάτη. Έχει ύψος 30 εκ ευρώ, δημιουργεί 200 θέσεις εργασίας. Στα σχέδια η δημιουργία μαρίνας στην ακτή πλησίον των Λουτρών. Κατασκευάζονται 155 δωμάτια πολυτελείας.

 

Το βράδυ στην κεντρική πλατεία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ. Σε ιχθυόσκαλα και λαχαναγορά ο Βαγγέλης Παππάς. Στη λαϊκή περιόδευσε το Σάββατο ο Θόδωρος Μουριάδης. Ανακοίνωση για τη γενοκτονία των ποντίων από τον Άρη Βέρρο. Την Παρασκευή στο δημοτικό κήπο η κεντρική ομιλία της Δήμητρας Τσανάκα. Αύριο βράδυ στην παραλία μιλά ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Δεν εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο η πρόταση των τοπικών φορέων για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου. Ως το τέλος του Καλοκαιριού το Επιμελητήριο θα έχει στη διάθεση του μελέτη που θα αποδεικνύει τη βιωσιμότητα του Βιοτεχνικού Πάρκου. Διακοπή νερού το πρωί σε αρκετές συνοικίες της πόλης λόγω επιδιόρθωσης βλάβης στην οδό Ήρας. Τελειώνουν σήμερα στην Καβάλα οι ενημερωτικές εξορμήσεις της ΑΝΚΑ με θέμα το νέο πρόγραμμα Leader.

 

Με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του ακρίτα του πόντου ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των ποντίων. Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Δ. Ωδείο παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ευαγγελίας Γιάννου «Άγριες Ανεμώνες». Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το βιβλίο της Αθηνάς Παναγιωτίδου. 1ο βραβείο σε πανελλαδικό διαγωνισμό για το δημοτικό σχολείο του Ζυγού. Το πρωί η γιορτή της Λυδίας της Φιλιππισίας στο βαπτιστήριο.

 

Ιστορική στιγμή του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης η άνοδος της ομάδας μπάσκετ στην Α2. Την Τετάρτη στην Πάτρα η Ένωση θα παίξει την παραμονή της στην ίδια κατηγορία. Στα πλέϊ οφ ανόδου για την Α1 η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια του ΑΟΚ. Πλήθος συμμετοχών στον χθεσινό αγώνα δρόμου «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Διαβάστε επίσης