• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα θα δοθεί πρώτη παράταση και στο έργο συντήρησης των εγκαταστάσεων στο δάσος των Πεντακοσίων. Η παράταση δίδεται λόγω προβλήματος στη μελέτη, στο τμήμα συντήρησης του γηπέδου μπάσκετ. Καθυστερήσεις εξ αιτίας προβλημάτων στις μελέτες δημοτικών έργων υπάρχουν στην παρέμβαση στην κεντρική πλατεία αλλά και στη λειτουργία δημοτικών υπηρεσιών σε γραφεία στον 1ο όροφο του κτιρίου πρώην ΕΟΚ. Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει δύο φορές, από μία το τοπικό συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή.

 

Συνεχίζεται το πλιάτσικο στο παλιό Νοσοκομείο με νέο στόχο τα καλοριφέρ του «γυάλινου» κτιρίου. Ξεκίνησε χθες από την πόλη μας πρόγραμμα πιστοποίησης ανέργων της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στις Χημικές Βιομηχανίες. 800 είναι συνολικά οι πρόσφυγες στη δομή του «Ασημακοπούλου». Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στη γιορτή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρόεδρος των αστυνομικών Νίκος Ίμβρος αναφέρθηκε στο γνωστό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού.

 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη σύσκεψη με τους επαγγελματίες εν όψει της εφαρμογής του νέου αντικαπνιστικού νόμου. Πρόστιμα της Τροχαίας Καβάλας για ταμπέλες στο δρόμο τριών καταστημάτων στην οδό Κουντουριώτου. Ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Προσωρινή επιτροπή του κόμματος ΜΕΡΑ25 στο Νομό Καβάλας. Στις τουριστικές εκθέσεις Λονδίνου και Βαρσοβίας θα λάβει μέρος η Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Στους 6 πρώτους γύρους του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκάκι για γυναίκες έως 20 ετών η Σταυρούλα Τσολακίδου είναι 8η. Πραγματοποιήθηκαν χθες στην Ελευθερούπολη εκδηλώσεις για την 107η επέτειο απελευθέρωσης της. Το απόγευμα στην Ομοσπονδία γενική συνέλευση και εκλογές των πρατηριούχων υγρών καυσίμων.

 

Μπροστά σε περισσότερους από 1.000 φιλάθλους ο ΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Βέροια με ωραίο γκολ του Βαγγέλη Κέρθι. Πρώτος ο Νέστος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Με σκορ 73-69 ηττήθηκε η Ένωση στην Ευκαρπία. Νίκησαν στην Αλεξανδρούπολη τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ.

 

Διαβάστε επίσης