• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Την Παρασκευή 2 Οκτώβρη θα ξαναλειτουργήσει το 14ο Νηπιαγωγείο στον Προφήτη Ηλία, μαθητής του οποίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ανακοινώθηκε χθες, προηγήθηκαν συνεννοήσεις με τις τοπικές υπηρεσίες. Ο μαθητής βρέθηκε θετικός στο πλαίσιο ιχνηλάτησης ήδη γνωστών κρουσμάτων. Προβληματισμένοι οι γονείς του 14ου Δημοτικού Σχολείου που ουσιαστικά συστεγάζεται με το Νηπιαγωγείο. Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο έγινε χθες το απόγευμα απολύμανση από το Δήμο Καβάλας. Λήξη συναγερμού για το Λύκειο Κρηνίδων αφού ο μαθητής της Γ’ τάξη έκανε δύο τεστ στα οποία ήταν αρνητικός. Μέχρι και τις 30 Σεπτέμβρη σε όλη την ΑΜΘ το περιορισμένο ωράριο στην εστίαση.

 

Δεν συνεχίζονται από σήμερα οι κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων. Οι διαμένοντες στην πολυκατοικίας της 16ης Ταξιαρχίας, στην πυλωτή της οποίας εκδηλώθηκε φωτιά, ζητούν βοήθεια από το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ. Πίεση των σχολικών καθαριστριών προς το Δήμο Καβάλας για ακόμη 20 θέσεις πλήρους απασχόλησης. Δασικές πυρκαγιές σε Αντιφιλίππους, Θάσο και Νέστο στη διάρκεια του τριήμερου. Συνάντηση με εκπροσώπους της εστίασης είχε την Παρασκευή στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

 

Εγκαινιάστηκε το πρωί του Σαββάτου το ΚΕΠ Λιμεναρίων, μόνο τα έπιπλα απομένουν για τη λειτουργία του ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα. Παράταση ως το Νοέμβρη στο έργο της κεντρικής πλατείας. Τηλεδιάσκεψη για το Ειρηνοδικείο Θάσου από το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Μαζί με τον Γιάννη Πασχαλίδη ανακοίνωσαν ενίσχυση με προσωπικό στη Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Ο Μακάριος Λαζαρίδης δήλωσε ότι δεν κινδυνεύει με κατάργησης η γραμμή του Πρίνου. Το Νοσοκομείο επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Το κοινωνικό έργο του Τάσου Μεταξά αναδείχθηκε στην εκδήλωση στη μνήμη του που οργάνωσε η Ομοσπονδία. Η ομάδα των Παραμυθάδων διασκέδασε παιδιά προσφύγων- μεταναστών. Επανέρχονται σε δραστηριότητα οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης και του Νομού. Εθελοντική αιμοδοσία έγινε χθες στους Αντιφιλίππους. Αγιασμός στο σχολείο εκμάθησης Βουλγαρικών στην Καβάλα.

 

Τις εξελίξεις στην Αθήνα συνεχίζει να περιμένει ο ΑΟΚ για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται. Το Σάββατο φιλικό με την Ξάνθη. Ο Νέστος νίκησε 2-0 το Μ.Α. Ορφανίου και κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης