• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Οι εταιρίες της ΒΦΛ, οι εργαζόμενοι σε αυτές αλλά και το κοινοτικό συμβούλιο της Νέας Καρβάλης ζητούν αλλαγή στη χάραξη στο έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες. Σημαντική ευρεία σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών. Αντιρρήσεις για την προτεινόμενη χάραξη που εγκρίθηκε το 2012, διατυπώνονται από αιρετούς του Ν. Καβάλας. Επιφυλάξεις και από επιχειρήσεις στην Πετροπηγή.

 

Η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη δεν δίνει συνέχεια στο σε βάρος της επεισόδιο από γυναίκα, υποψήφια βουλευτή Καβάλας με το κόμμα Νίκη. Το επεισόδιο έγινε μέσα στην εκκλησία του Πουλίδειου γηροκομείου. Το καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης της Νίκης. Υποσχέσεις για αναβαθμισμένη λειτουργία του δικαστηρίου της Θάσου σε νέο χώρο και με μόνιμο προσωπικό, έδωσε κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Το Σάββατο ήταν στην πόλη μας οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Αγγελόπουλος, Αυτιάς, Εξαδάκτυλος, Κούλογλου και Νίκος Φαραντούρης.

 

Ένα ακόμη τροχαίο υλικών ξημερώματα Κυριακής στην οδό Θ. Καβαλιώτου. Πρώην κλινική στην Καβάλα αλλάζει χρήση, οι θάλαμοι ασθενών και άλλοι χώροι της γίνονται διαμερίσματα. Αυτήν την εβδομάδα ο ανάδοχος του έργου ύδρευσης στη Δ.Ε. Φιλίππων. Η απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού στην ερώτηση για το κτιριακό της Στέγης αναφέρει και το αίτημα να κηρυχθεί το ακίνητο διατηρητέο. Με πολλά προβλήματα και λίγα χρήματα οι προετοιμασίες των τοπικών φορέων για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την Μεγάλη Τετάρτη. Παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου συνεδρίασε την Παρασκευή πρώτη φορά η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ. Σε φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή μίλησε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Στις 11.30 το πρωί στον Άγιο Νικόλαο η κηδεία του Λευτέρη Μάγου, ο γνωστός συμπολίτης έμπορος πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Η Θάσος μέσα στους 10 φθηνότερους προορισμούς για τους τουρίστες της Αγγλίας. Από τα μέσα Μάη επαναλειτουργεί το αρχαίο θέατρό Θάσου. Ήταν κλειστό λόγω έργου από τον Νοέμβρη του 2018.

 

Παράπονα από το Δήμο Καβάλας για θέματα λειτουργίας και συντήρησης του «Ανθή Καραγιάννη» έχει ο ΑΟΚ. Το Σάββατο με τρία γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου νίκησε 3-0 τη Θέρμη. Υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική η Ένωση. Νίκησαν οι Πάνθηρες, στην παράταση νίκησε η Αγία Βαρβάρα. Ηττήθηκε ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης