• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κρίσιμη ειδικά για τους μαθητές είναι η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα σε σχέση με τα κρούσματα κορωνοϊού και το Ν. Καβάλας. Η λειτουργία των 2ου Λυκείου- 7ου Γυμνασίου θα κριθεί σήμερα, στα ράπιτ τεστ που θα γίνουν στα δύο σχολεία. Διαφαίνεται απροθυμία μαθητών να υποβληθούν σε αυτά ενώ υπάρχουν πληροφορίες για μαθητικά πάρτι σε σπίτια. Μηδέν ασθενείς στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου. Στο «κόκκινο» από το Σάββατο όλη η Θάσος. Μικρή αύξηση των ασθενών της κλινικής covid. Παραλίγο κορονοπάρτι σε βίλες στην Αβραμηλιά.

 

Φωτοβολταϊκό πάρκο ετοιμάζει η Μότορ Όιλ σε αγρόκτημα στην περιοχή Βάσοβα. Μεγάλη επένδυση προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στη Βιομηχανική Περιοχή. Επεκτείνεται το αντικείμενο του έργου στο 12ο Δημοτικό που μάλλον δεν τελειώνει ως τον Σεπτέμβρη. Πριν το Πάσχα ολοκληρώνεται το έργο στο παλιό Νοσοκομείο. Το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής συζητείται στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή.

 

Επιμένει ο Υπουργός Μηταράκης για τη μεταφορά στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη του γραφείου ασύλου. Μαύρες σημαίες απάντηση στο νέο νομοσχέδιο που τους αφορά, από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς στην Καβάλας. Ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κατά του Μακάριου Λαζαρίδη, απάντηση από τη ΝΟΔΕ. Αντίθετη η Συμπαράταξη Πολιτών στην υποβάθμιση των τοπικών συμβουλίων. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα συζητηθεί το αίτημα του Αμυγδαλεώνα για κατασκευή και λειτουργία νέου Λυκείου. Διαμαρτυρία εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών της ΑΜΘ επειδή έχουν σταματήσει τα μαθήματα οδήγησης.

 

Μέσω των χρημάτων του κρατικού λαχείου ενισχύονται Πνοή κι ο παιδικός σταθμός της Μέριμνας. Ο Δήμος Καβάλας τοποθέτησε 6 κάδους ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Παραδόθηκαν στο Μουσείο της Θάσου εκμαγεία που εκτίθονταν στο Λούβρο.

 

Εντός της ημέρας και σύμφωνα με την σχετική Κ.Υ.Α. αλλαγές στη λειτουργία αθλητικών χώρων σε όλο το Ν. Καβάλας. Τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη συναντά σήμερα η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης