• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη δόθηκε άλλη εξήγηση στο περιστατικό θανάτου του 26χρονου φοιτητή Δημήτρη Σωτηρίου. Σύμφωνα με στοιχεία πραγματογνώμονα που προσέλαβε η οικογένεια του θύματος, επρόκειτο για ενέδρα θανάτου. Πηγές προσκείμενες στην Α.Δ. Καβάλας δεν υιοθετούν το σενάριο θυμίζοντας ότι η προανάκριση οδήγησε την υπόθεση στο αρχείο. Ο Δημήτρης Σωτηρίου σκοτώθηκε τον Μάη του 2017, σε εκτροπή ανατροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Το περιστατικό έγινε στην επαρχιακή οδό Καβάλας- Ελευθερούπολης, κοντά στο αντλιοστάσιο των Αμισιανών.

 

Η παράταξη Γεωδράση κέρδισε τις χθεσινές εκλογές στο παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Μάλλον παραμένει στη θέση του προέδρου ο Ζαφείρης Μυστακίδης. Την εκτέλεση 3 έργων του Υπουργείου Πολιτισμού στους Φιλίππους αναφέρει σε απάντηση της στο Νίκο Παναγιωτόπουλο η Υπουργός Λυδία Κονιόρδου. Πρόωρη αποχώρηση εποχιακών από τη ΔΕΥΑΚ αφού διαπιστώθηκαν λάθη στη διαδικασία της επιλογής τους. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας την Πέμπτη θα αποφασιστεί η πρόσληψη 8 ατόμων για τρεις μήνες στην πυροπροστασία.

 

Τουριστική προβολή στην Κύπρο έκανε τις προηγούμενες μέρες η Δημωφέλεια. Στο 3ο ελληνοσερβικό σαββατοκύριακο στην πλατεία του Βελιγραδίου θα λάβει μέρος η Περιφέρεια ΑΜΘ. Ολοκληρώθηκαν χθες με παράπονα για την προσέλευση κόσμου και φορέων, οι εκδηλώσεις της εβδομάδας υγείας. 2 Μάη η κρίσιμη συνάντηση των εκπροσώπων του ΤΕΙ με αυτούς του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στις εκλογές της τοπικής ΝΔ. Βιοτεχνικό Πάρκο, φράγμα Μαριών και ατμοσφαιρική ρύπανση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη στην Κομοτηνή.

 

Στις 7.30 το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το βιβλίο του Β. Βασιλικού «Τα σιλό». Αρχίζει σήμερα έκθεση ζωγραφικής μελών του συλλόγου  Δυτικομακεδόνων. Η έκθεση θα λειτουργεί πρωί και απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη. Πετυχημένες οι εκδηλώσεις μνήμης των διωγμών του θρακικού ελληνισμού που διοργάνωσε Παρασκευή και Σάββατο η Θρακική Εστία Καβάλας.

 

Με σκορ 66-62 η Ένωση ηττήθηκε χθες στο Αγρίνιο. Παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία. Πολύς κόσμος χθες στην Αλάνα, στον λαϊκό αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο σύλλογος Νώε. Ο Κεραυνός Πέρνης κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης