ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Τρεις ακόμη Καβαλιώτες έχασαν τις προηγούμενες ημέρες τη ζωή τους εξ αιτίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στα Νοσοκομεία, δύο εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας κινδυνεύουν. 23 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας. 117 ασθενείς στην κλινική Covid, γεμάτες οι κλίνες της ΜΕΘ. 192 «γρήγορα» τεστ έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Νικήσιανη- Γεωργιανή, βρέθηκαν 14 θετικά περιστατικά.

 

Περισσότερες από 15.000 αιτήσεις στο πρόγραμμα Μέτιου, οι πρώτες πληρωμές μη επιστρεπτέας προκαταβολής θα γίνουν πριν τις γιορτές. Οριστικοποιήθηκε και υπογράφηκε η Κ.Υ.Α. για τους συμψηφισμούς της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. Μεγάλο έργο ριζικής ανακαίνισης των κτιρίων και εγκαταστάσεων του ΟΑΕΔ στην Καβάλα. Το ΤΑΙΠΕΔ πουλά την Αλάνα και μέσω μικρής αγγελίας!

 

Απάντηση Μακάριου Λαζαρίδη και νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας της ΝΔ στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για την πεσμένη γέφυρα. Στην ετήσια σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε μέρος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη σε ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε στους πολιτιστικούς συλλόγους το «λοκ ντάουν».

 

Αιφνίδιος θάνατος 58χρονου οικοδόμου, κατοίκου χωριού του Δήμου Νέστου το Σάββατο. Στην κυκλοφορία σήμερα η οδός Γαλλικής Δημοκρατίας. Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι φωτιές σε καλαμιές σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Νέστου. Ως τις 5 το απόγευμα θα λειτουργεί από σήμερα η Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Δύο περιπτώσεις σύλληψης διακινητών παράνομων μεταναστών το Σαββατοκύριακο στο Ν. Καβάλας.

 

Το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού. Παραμένει στο ΚΥ Θάσου ο μοριακός αναλυτής για τα τεστ κορωνοϊού, δήλωσε ο Δήμαρχος Θάσου. Στο Πάρκο Φαλήρου συνεχίστηκε χθες η κοπή επικίνδυνων δέντρων.

 

Διαβάστε επίσης