• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η χθεσινή 15η Αλφαβητοπαρέλαση, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Σωματείο Καφεζυθοπωλών ετοιμάζουν πρόγραμμα διήμερων εκδηλώσεων στην αγορά. Αυτές περιλαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις και άλλα μουσικά γεγονότα για το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο. Στόχος είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας σε σχέση με τους αυξημένους επισκέπτες της πόλης λόγω του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας. Η προβολή των εκδηλώσεων άρχισε ήδη και γίνεται στο διαδίκτυο.

Μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων η ΒΦΛ θα πληρώσει τον μισθό του Ιανουαρίου στους 135 εργαζόμενους της. Λειτουργεί από την Παρασκευή η ανατολική είσοδος της πόλης. Με άρθρο σε νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση λύνεται οριστικά το πρόβλημα των διμήνων στο Δήμο Παγγαίου. Εντός της εβδομάδας η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα αποφασίζει την ημερομηνία έναρξης της πεζοδρόμησης στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντίστασης. Πολλές είναι πλέον οι πιθανότητες για την πραγματοποίηση του αεροπορικού σόου.

Πυρκαγιές στη Σκάλα Πρίνου και στην Κεραμωτή αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο η Πυροσβεστική. Δύο αιφνίδιοι θάνατοι ανδρών που ζούσαν μόνοι τους το Σάββατο σε Αμυγδαλεώνα και Ζυγό. Συνεδρίαση για τη ΔΙΑΑΜΑΘ το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο, τα απορρίμματα θέμα σύσκεψης δημάρχων την Παρασκευή. Η σύσκεψη θα γίνει στην Καβάλα, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Εντός των ημερών συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου, στη διάρκεια της οποίας θα παραιτηθεί από Α’ Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Συνεργασία Π.Ε. Καβάλας και Δήμου για την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε χωριά της δημοτικής ενότητας Φιλίππων. Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου είχε η Τάνια Ελευθεριάδου.

Γενική συνέλευση και βασιλόπιτα χθες για το σύλλογο ΑμΕΑ. Βασιλόπιτα έκοψε χθες ο πολιτιστικός σύλλογος Στεγνού. Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο της Ελευθερούπολης στην Τουρκία μέσω προγράμματος Erasmus.

Η χθεσινή νίκη του ΑΟΚ στην Καλαμάτα τον κρατά «ζωντανό» στο κυνήγι της ανόδου. Πλέϊ οφ ανόδου βλέπει ο ΓΣΕ, στη 2η θέση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής με τη νίκη στην Κομοτηνή η Ένωση.

Διαβάστε επίσης