• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Με πολύ κρύο και λιγότερο χιόνι συνεχίζεται η κακοκαιρία στο Ν. Καβάλας. Περιορισμένες χιονοπτώσεις χθες το απόγευμα και το βράδυ. Νέα πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Μάθημα με τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία του Ν. Καβάλας ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν λειτουργούν και οι παιδικοί σταθμοί. Βελτίωση του καιρού στο τέλος της εβδομάδας.

 

Μειώθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπήρξε μείωση στους ασθενείς του Νοσοκομείου. Το νοσηλευτικό ίδρυμα ενισχύεται με δύο μόνιμους πνευμονολόγους.

 

Το σωματείο των Πετρελαίων διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ότι από την Πέμπτη έσβησαν οι πυρσοί στις χερσαίες και θαλάσσιες εγκαταστάσεις. Δύο νεαρά άτομα απεγκλωβίστηκαν από το Παγγαίο το απόγευμα του Σαββάτου. Η επιχείρηση έγινε από την Πυροσβεστική Ελευθερούπολης. Οι επαγγελματίες της Νέας Περάμου ζητούν ακτοπλοϊκή σύνδεση του λιμανιού των Ελευθερών με τη Θάσο. Στην Καβάλα ο πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, συναντήθηκε με το Θόδωρο Μουριάδη. Συνελήφθη διαρρήκτης που διέρρηξε καταστήματα και οχήματα.

 

20χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο στην οδό Τενέδου. Επιστολή μαθητών του 3ου Λυκείου- 4ου ΕΠΑΛ στο οποίο συνεχίζεται η κατάληψη. Σε νέα θέση πιο ανατολικά στην παραλία Περιγιαλίου ο πύργος των ναυαγοσωστών. Ο Μανώλης Κελαϊδάκης ομόφωνα αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Η αρχαιολογία απέρριψε αίτημα ιδιώτη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Κλείνει το κατάστημα της Eurobank απέναντι από το Διοικητήριο. Αφιέρωμα στην Καβάλα στο περιοδικό της Fraport. Διαμαρτυρία του Φυσιολατρικού Ομίλου για τις ζημιές επισκεπτών στο χώρο του εντευκτηρίου του. Ανακοίνωση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας για την ημέρα εκπαίδευσης του ΟΗΕ.

 

Στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τον ΑΟΚ και του στέρησε τη χαρά της πρώτης νίκης. Ηττήθηκε η Ένωση στο Αγρίνιο, νίκησαν οι Πάνθηρες.

 

Διαβάστε επίσης