• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στη διάρκεια εκδήλωσης όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος δήλωσε ότι λαμβάνει τα μηνύματα της κοινωνίας κι έτσι παραμένει ενεργός πολιτικά. Η εκδήλωση έγινε χθες στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ παρουσία πλήθος κόσμου. Ξεχώρισαν οι παρόντες εκπρόσωποι της ΝΔ. Την Παρασκευή πολιτική εκδήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Την ίδια μέρα και ώρα εκδήλωση για την αναθεώρηση του συντάγματος με ομιλητές τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλο και τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου.

 

Γεμάτη κόσμο ήταν το Σάββατο η αίθουσα του πολύκεντρου της Νέας Καρβάλης, στην εκδήλωση για τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Ο Λάζαρος Βασιλειάδης ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν εγκεκριμένα Σχέδια Αντιμετώπισης Ατυχήματος. Αντίθετη άποψη διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΒΦΛ Αλέξανδρος Γιαννίκος. Από την εκδήλωση απουσίασαν ο Δήμος Καβάλας και ο κ. Μαρκόπουλος.

 

Από την Παρασκευή αρχίζει δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Ομάδα νεαρών ατόμων έκανε βανδαλισμούς το μεσημέρι του Σαββάτου στο δάσος της Παναγούδας. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Δύο νέα περιστατικά ρευματοκλοπών στο Δήμο Νέστου εντόπισε η έρευνα του ΔΕΔΔΗΕ. Πιο σίγουρος υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου ο Γιώργος Γερομάρκος.

 

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ. Βασιλόπιτα έκοψαν χθες τα μέλη του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ. Το Σάββατο στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων παρουσιάζεται το βιβλίο της Χριστίνας Κυριακίδου. Ο Χρήστος Κουϊμτζίδης με καταγωγή από την πόλη μας ορίστηκε νέος συντονιστής για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Αναβλήθηκε λόγω κρύου, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή η Αλφαβητοπαρέλαση.

 

Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά την ήττα του Νέστου από τον Άρη Αβάτου. Άνετη νίκη 7-0 του ΑΟΚ. Μεγάλη νίκη του ΓΣΕ επί του Ανατόλια, που αύξησε τις πιθανότητες ανόδου στην Α2. Νέα  ήττα της Ένωσης.

 

Διαβάστε επίσης