ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Στη διάρκεια του τριήμερου Παρασκευή- Κυριακή σημειώθηκαν οι πρώτες αφίξεις τουριστών στο Ν. Καβάλας. Ειδικότερα και μέσω Νυμφαίας έφθασαν στη Θάσο επισκέπτες από τη Ρουμανία, αφίξεις που θα συνεχιστούν όλη τη Μ. Εβδομάδα. Από το Σάββατο ξεκίνησαν οι πτήσεις εξωτερικού στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Η πρώτη από το Ντίσελντορφ έφερε στην Καβάλα 130 επιβάτες. Παραμένει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

Στο «βαθύ κόκκινο» από την Παρασκευή όλος ο Νομός Καβάλας. Αύξηση ασθενών στο Νοσοκομείο. 966 ως τώρα τα κρούσματα για το μήνα Απρίλιο στο Νομό μας, «κινδυνεύει» το ρεκόρ του Νοέμβρη με τα 1.200 κρούσματα.

24ωρη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στα διόδια της Μουσθένης. Σε εορταστικό ωράριο από σήμερα η αγορά. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοιχίου στο παλιό Νοσοκομείο αλλά το συνολικό έργο στην περιοχή τελειώνει τον Μάη. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τα Πετρέλαια. Αναρτήθηκε η κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποχώρηση των προσφύγων από το Ασημακοπούλου. Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στην Καβάλα. Συνεδρίασε την Παρασκευή το όργανο αντιπυρικής προστασίας του Δήμου Καβάλας, δίδεται προτεραιότητα στη λήψη μέτρων για την περιοχή ύψωμα «Βασιλάκη».

Τρεις τοπικοί σύλλογοι καθάρισαν χθες το περιαστικό δάσος. Δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και δηλώσεις τοπικών παραγόντων για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Την Τετάρτη διαδικτυακή εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για την επανεκκίνηση των δικαστηρίων.

Την Μεγάλη Τετάρτη το ματς του ΑΟΚ στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου, ικανοποίηση στην ομάδα μας για το 0-0 με τη Βέροια. Ηττήθηκαν χθες Οφρύνιο και Ορφάνι, ισοπαλία του Νέστου. Νίκη το Σάββατο του ΓΣΕ, ήττα της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης