• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Περισσότερες από 30 είναι οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στο Υπουργείο Υγείας, υποψήφιων για τις θέσεις του διοικητή και αναπληρωτή διοικητή στο Νοσοκομείο. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Προβλέπονται εξετάσεις. Μετά τη μοριοδότηση θα παρθεί απόφαση που θα είναι και πολιτική. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων έληξε την 1η Φεβρουαρίου. Ανάμεσα σε όσους έκαναν αίτηση ο σημερινός διοικητής του Νοσοκομείου Αχιλλέας Γερόπουλος.

 

Στο αυτόφωρο δικάζονται σήμερα τρία άτομα που συνελήφθησαν την Παρασκευή, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών αλλά όλοι φέρονται να είναι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο ξυλοδαρμού ανήλικου στο δημοτικό κήπο. Ελαφρά τραυματίστηκε μαθητής ηλικίας 15 ετών, τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος στον Αμυγδαλεώνα. Στο παγκτόν οφείλεται το κόκκινο χρώμα της θάλασσας σε διάφορες παραλίες στο Δήμο Καβάλας. Αυξημένες και οι μέδουσες.

 

Συνεδριάσεις λογοδοσίας αυτήν την εβδομάδα στην Περιφέρεια και στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων του Νομού. Θα συζητηθούν ερωτήματα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης χωρίς να παρθούν αποφάσεις. Ο Δήμος Θάσου θα πάρει τα περισσότερα χρήματα από τους Δήμους της ΑΜΘ για δράσεις αντιπυρικής προστασίας. Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση του με 175.000 ευρώ. Φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας άπλωσαν πανό κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Η δράση έγινε στο λιμάνι το μεσημέρι της Παρασκευής. Στατιστικά στοιχεία των ληξιαρχείων του Ν. Καβάλας δείχνουν μεγάλη μείωση των γεννήσεων τις τελευταίες δεκαετίες.

 

Πρώτο βραβείο για τον Αντώνη Πασβάντη σε πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας. Νέα διοικητικά συμβούλια στους Μικρασιάτες και στην Κρητική Αδελφότητα, μένουν ίδιοι οι πρόεδροι. Εθελοντική αιμοδοσία στις 6 Μαρτίου για τους δημοσίους υπαλλήλους, θα γίνει στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Με πολύ κόσμο και βραβεύσεις όσων βοηθούν το σύλλογο, η χθεσινή εκδήλωση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας.

 

Ο ΑΟΚ νίκησε και στην Ορεστιάδα. Συμπλήρωσε 11 συνεχόμενες νίκες. Νίκησε και ο Νέστος. Μετά από δύο παρατάσεις ηττήθηκε ο ΓΣΕ. Μεγάλη νίκη των Πανθήρων επί του Παναθλητικού.

 

Διαβάστε επίσης