• 13 Μαΐου 2024,

Περιζήτητο Νοσοκομείο: 30 και πλέον αιτήσεις για τις θέσεις διοικητή- αναπληρωτή

 Περιζήτητο Νοσοκομείο: 30 και πλέον αιτήσεις για τις θέσεις διοικητή- αναπληρωτή

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η καινούργια διαδικασία του Υπουργείου Υγείας για την επιλογή 152 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας.

Σε αυτήν εμπλέκεται και το ΑΣΕΠ, υπάρχει με λίγα λόγια και για πρώτη φορά, αρκετή αξιοκρατία. Αν και στο τέλος και επί των υποψηφίων που θα ξεχωρίσουν από τη μοριοδότηση, δεν αποκλείεται να παρθεί και πολιτική απόφαση.

Ενδιαφέρον έχει το τι συμβαίνει για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας. Θα καλυφθούν οι θέσεις τόσο του διοικητή όσο και του αναπληρωτή του. Λέγεται ότι για τις δύο αυτές θέσεις κατατέθηκαν περισσότερες από 30 αιτήσεις!

Οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από το Ν. Καβάλας, την ΑΜΘ και την υπόλοιπη Ελλάδα. Γίνεται λόγος για γνωστά ονόματα, ακόμη και για πρώην Δήμαρχο της περιοχής! Κατά τις ίδιες πληροφορίες αίτηση κατέθεσε όπως είναι αναμενόμενο και ο σημερινός διοικητής κ. Γερόπουλος.

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων έληξε την 1η Φεβρουαρίου. Όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι υπάρχει μέλλον μέχρι την τελική απόφαση. Γίνεται λόγος και για διαδικασία εξετάσεων που θα γίνει στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης