ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Αυξημένη ήταν το τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή η τουριστική κίνηση για τη Θάσο και το Ν. Καβάλας γενικότερα. Οι περισσότεροι επισκέπτες συνεχίζουν να είναι Ρουμάνοι. Ακολουθούν οι Έλληνες, οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι. Στη Θάσο αρκετοί επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της τουριστικής κίνησης στο 50% του 2019. Αυτήν την πρόβλεψη ενισχύουν οι κρατήσεις για τις ημέρες του Αυγούστου.

 

Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε χθες το πρωί στα δημοτικά κοιμητήρια η κηδεία του οδηγού της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο της Παρασκευής στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Κολυμβητής τραυματίστηκε ελαφρά χθες μετά από βουτιά στη Γκιόλα της Θάσου. Δεν έκλεισε την Παρασκευή η Πειραιώς των Λιμεναρίων. Ουρές και ταλαιπωρία στα πλευρικά διόδια του Αγίου Ανδρέα. Κρούσματα κορωνοϊού στο πλήρωμα του Super Runner Jet και σε κατασκήνωση στη Δ.Ε. Ορφανίου.

 

Σε απάντηση της στην ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να απενταχθούν οι Φίλιπποι από τα μνημεία της Ουνέσκο. Η Λευκή Νύχτα και το Καλοκαιρινό ωράριο της αγοράς στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. 10.000 ευρώ από την Περιφέρεια στη διοργάνωση της έκθεσης KavalaExpo. Τέσσερα περιστατικά αντιμετώπισε το Σάββατο, μέσα σε λίγες ώρες, η Π.Υ. Εκδήλωση με ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης πραγματοποίησε το Σάββατο το ΚΚΕ στο δάσος των Πεντακοσίων.

 

Με 24 θέματα συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Τα προβλήματα του κτιρίου γυμνασίου λυκείου Κρηνίδων θέτουν με ανακοίνωση τους γονείς και κηδεμόνες της ίδιας περιοχής. Με απόφαση του Λιμεναρχείου απαγορεύεται το ψάρεμα στην Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής.

 

Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι οι μέτοχοι του ΑΟΚ, άγνωστο το μέλλον της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης