• 9 Μαΐου 2024,

Κάμερα κατέγραψε το πολύνεκρο τροχαίο!

 Κάμερα κατέγραψε το πολύνεκρο τροχαίο!

Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε χθες το μεσημέρι η κηδεία του άτυχου 32χρονου συμπολίτη, οδηγού της μοτοσυκλέτας στο πολύνεκρο τροχαίο της περασμένης Παρασκευής.

Παράλληλα με την προανάκριση της Τροχαίας γίνεται γνωστό ότι το περιστατικό έχει καταγράψει κάμερα καταστήματος της περιοχής. Κατά την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας το τι συνέβη είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες.

Επιβεβαιώνεται με λίγα λόγια και χωρίς το βίντεο η κίνηση του επιβατικού οχήματος που επεδίωξε αναστροφή στο μέσο του δρόμου ώστε να φθάσει στο κατάστημα που γίνονταν το γλέντι του γάμου και να σταθμεύσει κοντά σε αυτό. Ή στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος.

Πανελλήνια συγκίνηση για το πολύνεκρο τροχαίο στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού

Πανελλήνια συγκίνηση για το πολύνεκρο τροχαίο που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στην ανατολική είσοδο-έξοδο της πόλης, στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου). Μια τραγική ιστορία με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες από αυτές που δεν τις χωρά ανθρώπου νους. Ένα περιστατικό που δεν έχει ξαναγίνει. Οι 5 από τους 6 εμπλεκόμενους ήταν στην περιοχή καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι.

Ο γάμος είχε προηγηθεί. Είχε πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη. Οι νεόνυμφοι διαμένουν στη Γερμανία και έχουν καταγωγή από τη Δράμα. Οι συγγενείς και φίλοι μετά το γάμο κινήθηκαν στη συνέχεια προς την Καβάλα για το γαμήλιο γλέντι. Ένα από τα οχήματα των καλεσμένων έφθασε στην περιοχή του κέντρου διασκέδασης, το προσπέρασε και στη συνέχεια επιχείρησε αναστροφή της πορείας του προκειμένου να προσεγγίσει το χώρο στάθμευσης. Ακριβώς δίπλα στο κατάστημα. Στη διάρκεια της αναστροφής -που δεν επιτρέπεται στο σημείο- συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Αυτή κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο της πόλης. Μετά τη σφοδρή όπως φαίνεται σύγκρουση η μοτοσυκλέτα ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία εκτός οδοστρώματος. Παρέσυρε και τραυμάτισε όσους εκείνη την ώρα ήταν στο πεζοδρόμιο, κινούνταν προς το κέντρο διασκέδασης επίσης καλεσμένοι στο γαμήλιο γλέντι. Ο απολογισμός τραγικός. Σκοτώθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Δύο από τους καλεσμένους-πεζούς (μητέρα και γιος) ενώ τρεις άλλοι πολίτες που επίσης πήγαιναν στο γαμήλιο γλέντι τραυματίστηκαν. Στην περιοχή δημιουργήθηκε κομφούζιο. Οι ευρισκόμενοι στο κέντρο διασκέδασης βγήκαν να δουν τι είχε συμβεί και φυσικά έμειναν άφωνοι. Τρία ασθενοφόρα έφθασαν στο σημείο αλλά δεν ήταν αρκετά για το σύνολο των νεκρών και τραυματισμένων. Μετέφεραν ανθρώπους στο Νοσοκομείο κι επέστρεφαν για τους υπόλοιπους. Το επιβατικό όχημα είχε ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα αλλά η δίκυκλη μοτοσυκλέτα είχε σφηνώσει μεταξύ δύο παρκαρισμένων οχημάτων στο πεζοδρόμιο.

*Παρά τις αντίθετες κι ως ένα σημείο και έντονες φήμες που υπήρξαν ειδικά το Σάββατο, οι τρεις τραυματίες είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις αναμένονταν να πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε επίσης