• 11 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες της ΔΕΥΑΚ στο Βιολογικό Καθαρισμό της Άσπρης Άμμου. Προς το παρόν επικεντρώνονται στον αγωγό που διαχέει στη θάλασσα το επεξεργασμένο λύμα. Αργότερα οι παρεμβάσεις στο κύριο μέρος του Βιολογικού. Νέα γεννήτρια παραγγέλθηκε για το Βιολογικό του Δάτου, ο οποίος εδώ και δύο μήνες είναι εκτός δικτύου ΔΕΔΔΗΕ.

 

Χωρίς βροχή αλλά με κρύο η χθεσινή παρέλαση. Μειώθηκαν κι άλλο οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Η μείωση είναι προσωρινή. Προς το παρόν δεν μετακινείται το προσωπικό του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, απαντά σε ερώτηση Παναγιωτόπουλου ο Πάνος Καμμένος. Μέσω Καβάλας ταξίδεψε χθες στην Ορεστιάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν παράγοντες της ΝΔ Καβάλας. Γραπτό υπόμνημα καταθέτει σήμερα στο Πταισματοδικείο, στο πλαίσιο προκαταρκτικής, ο γιατρός που απολύθηκε από το Νοσοκομείο. Προσφεύγει στο διοικητικό δικαστήριο κατά της απόφασης απόλυσης του. Με 5,5 κιλά χασίς συνελήφθησαν την Παρασκευή στη Νέα Καρβάλη δύο Τούρκοι. Μάλλον ήταν περαστικοί από το χωριό.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Παρουσία των 4 βουλευτών η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Τη Μεγάλη Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Την Τετάρτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η ομάδα «Οψόμεθα εις Φιλίππους» συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΤΑΡ. Το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Δεν επηρεάζει την Καβάλα η απεργία της Πέμπτης των εργαζομένων των ΚΤΕΛ.

 

Την Κυριακή το βράδυ συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο ΤΕΙ. Βραδιά κλασικής μουσικής την Πέμπτη με το Τρίο του Μονάχου. Συνεργάζονται ΣΦΓΤ και Ωδείο Νεάπολις. Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου.

 

Με σκορ 3-1 ο ΑΟΚ νίκησε χθες βράδυ τον Βύρωνα, κατέκτησε το πρώτο κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας στην ιστορία του. Η ομάδα μας όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει τη δραστηριότητα της και τον Απρίλιο. Νίκησε στους Τιτάνες Παλαμά η Ένωση, είναι δεύτερη αν και ο πρώτος όπως και ο τρίτος στη βαθμολογία δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Διαβάστε επίσης