• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27  ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27  ΓΕΝΑΡΗ 2020

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα οι πρόεδροι των 5 Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Ζητούν σύσκεψη υπό την προεδρεία του για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας των ετών 2010-2015. Σημειώνουν ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη το Διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας δικαίωσε επιχείρηση που διεκδίκησε τα χρήματα μέσω της δικαστικής οδού. Θυμίζουν την αιφνίδια κατάργηση του μέτρου την εποχή που Υπουργός Ανάπτυξης ήταν ο Γιώργος Σταθάκης.

 

Συνεχίζονται οι εργασίες στον κόμβο του νέου λιμανιού, μπήκαν φώτα- δεν ξηλώθηκαν τα πλευρικά διόδια. Νέο όχημα- τρενάκι ετοιμάζεται να αγοράσει ο Δήμος Καβάλας. Προσλήψεις μόνιμων γιατρών η πρώτη προτεραιότητα του διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνου Κλειτσιώτη. Χθες το απόγευμα έκοψαν βασιλόπιτες η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής κι ο οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου. Οι επικεφαλής του ΟΛΚ έλαβαν μέρος σε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Πλακιωτάκη που έγινε στην Αθήνα.

 

Ερώτηση για τη ΒΦΛ κατέθεσε στο ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. Ξανάρχισαν τα έργα στην κεντρική πλατεία, κατεδαφίστηκε κι η δεύτερη κυκλική κερκίδα. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Τη βασιλόπιτα του Αστυνομικού τμήματος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος. Επιτροπή προσωρινής παραλαβής για το έργο στην Ιχθυόσκαλα που άρχισε το 2012. Στη Βουλή για το νέο εκλογικό νόμο μίλησαν ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Τον Φεβρουάριο με συνέντευξη τύπου οι πρώτες ανακοινώσεις για το επόμενο Cosmopolis. Το απόγευμα εγκαινιάζονται οι αλλαγές στο κτίριο επιβατών του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος». Το Σάββατο εκδήλωση για τα 20 χρόνια του συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο».

 

Τέταρτος στη βαθμολογία ο ΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 στη Βέροια, το Σάββατο υποδέχεται την πρώτη στη βαθμολογία ομάδα των Τρικάλων. Σε δύσκολη θέση ο Κεραυνός Πέρνης, αποχώρησε ο προπονητής Γιάννης Μαλαματάς. Νίκη της Ένωσης και των κοριτσιών στο βόλλεϋ, ηττήθηκε ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης