• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα έργο προϋπολογισμού 2,5 εκ ευρώ στο Νοσοκομείο. Τα χρήματα προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης κι αφορούν την ανακαίνιση, ανακατασκευή του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Σχετική απόφαση υπέγραψε προ λίγων ημερών ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Τσαλικάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν για το Νοσοκομείο κι άλλα έργα με παρόμοιο περιεχόμενο.

 

Η Πυροσβεστική απομάκρυνε μπουριά καπνοδόχου καταστήματος εστίασης στο κέντρο της πόλης που κρέμονταν σε μεγάλο ύψος, ξηλώθηκαν από τον αέρα. Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου επηρέασε τη συγκοινωνία με τη Θάσο. Χιόνισε στο Παγγαίο, το Υψάριο, τη Λεκάνη. Μείωση στην τιμή όλων των εισιτηρίων σε ποσοστό 60% περίπου στα δρομολόγια της Κεραμωτής από την εταιρία Μητσόπουλου. Παράταση μέχρι τον Ιούνιο στην εδαφολογική μελέτη για το έργο συνέχισης της Περιμετρικής. Η γενική συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας το μεσημέρι φαίνεται ότι θα αποφασίσει συνέχιση της αποχής λόγω του φορολογικού. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Εριφυλλίδης- Χρυσανίδης- Παπαδόπουλος και Ιωσηφίδου έκαναν δωρεά ειδικών μασκών στην Π.Υ. Καβάλας. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της υπηρεσίας.

 

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη ορκωμοσίες για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Στις 14 Δεκέμβρη ορκωμοσία για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Συνταξιούχοι από την Καβάλα έλαβαν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα. Την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη εκδήλωση στο Επιμελητήριο με θέμα τις εξαγωγές. Με συμμετοχή προσωπικού του Λιμεναρχείου Καβάλας βρέθηκε και κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά κοκαΐνη 91 κιλών. Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που λήστευε και βίαζε γυναίκες στην Καβάλα προσποιούμενος τον αστυνομικό. Βάση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί στο Ν. Καβάλας.

 

Πέθανε και κηδεύεται το μεσημέρι ο Θανάσης Κουρκούλης, πατέρας του γνωστού τραγουδιστή. Πέθανε ο συνταξιούχος επιγραφοποιός και ζωγράφος Δημήτρης Μέτσικας. Φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου επισκέφθηκαν το εργοστάσιο των Λιπασμάτων κι ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του. Η Anastasia στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στην πλατεία. Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Μυτιληνού στο Aparto. Γεμάτη από κόσμο η Μεγάλη Λέσχη στην εκδήλωση για το Βασίλη Θεοδωρίδη. Αναγνωρίστηκε επίσημα από το κράτος ο σύλλογος ξυλορακέτας Καβάλας.

 

Άνετη νίκη με σκορ 3-0 για τον ΑΟΚ στη Χρυσούπολη, πλέον ακόμη πιο σίγουρη η άνοδος στην SL2. Πριν το ματς τιμήθηκε η μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη. Μεγάλες νίκες στο μπάσκετ για ΓΣΕ και Πάνθηρες. Ο Βύρωνας νίκησε τον Μακεδονικό Αγιάσματος διακόπτοντας το σερί νικών της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης