• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Η έναρξη της διαδικασίας του εμβολιασμού μαζί με τη μείωση των κρουσμάτων φαίνεται να αλλάζουν γρηγορότερα τα δεδομένα ως προς τον κορωνοϊό. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες η ΠΕ Καβάλας είχε 1 μόνο κρούσμα, γεγονός που είχε να συμβεί από τις 18 Οκτωβρίου! Μειώθηκαν στους 50 οι άρρωστοι στην κλινική Covid του Νοσοκομείου. Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί στους διευθυντές κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μέσω του προγράμματος Ίντερεκ ο Δήμος Παγγαίου αποκτά απινιδωτές, ράπιντ τεστ και άλλο ιατρικό εξοπλισμό.

 

Χθες το απόγευμα ο ΔΕΔΔΗΕ αντιμετώπισε πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην Ελευθερούπολη λόγω κολώνας που ήταν έτοιμη να πέσει. Η κακοκαιρία επηρέασε μόνο την αναχώρηση του πλοίου Άκουα Μπλου, στην ώρα του η αναχώρηση του Νήσος Μύκονος. Σύντομα θα αναλάβουν εργασία στο Ν. Καβάλας 4 εποχιακοί εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας, θα ασχολούνται μόνο με τα θέματα του κορωνοϊού.

 

Στην Καβάλα έκανε Χριστούγεννα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δύο σημαντικές βλάβες στο δίκτυο, σε Καβάλα και Κρηνίδες αντιμετώπισε το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ. Τις ημέρες των Χριστουγέννων έγιναν συλλήψεις στο Δήμο Νέστου για διαρρήξεις και απόπειρα διάρρηξης. Ένα ακόμη περιστατικό στο Ν. Καβάλας διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας προειδοποιεί με διαγραφή μέλη του που θα δεχθούν να συμμετάσχουν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Οι Δήμοι Καβάλας- Νέστου- Παγγαίου χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο για να εκπονήσουν σχέδιο σχετικά με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

Την Τετάρτη το μεσημέρι ο Άη Βασίλης θα περάσει από τον Αμυγδαλεώνα, Πολύστυλο, Δάτο. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη Μεγάλη Λέσχη από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Δεν θα κόψουν βασιλόπιτα φέτος οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ. Εορταστική επίσκεψη των ΣυνΩΔΗπόρων στο Νοσοκομείο.

 

 

Διαβάστε επίσης