Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί !

 Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί !

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί οι πρώτοι 70.000 Έλληνες πολίτες.

Η αρχή που λέγανε και οι αρχαίοι είναι το ήμισυ του παντός  και η αρχή έγινε.

Θέλουμε δεν θέλουμε η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα που προέκυψε και μας ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες τώρα είναι ο εμβολιασμός.

Μόνο το εμβόλιο μπορεί να σταματήσει αυτή την πανδημία που έχει αλλάξει  τις καθημερινές μας  συνήθειες και έχει κάνει την ζωή μας ασπρόμαυρη.

Θέλουμε πίσω τις ζωές μας και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να εμβολιαστούμε.

Αφήστε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για καμιά ταινία του Χόλυγουντ και κάντε το εμβόλιο αν θέλετε να πάμε παρακάτω.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  Pfizer , Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα είναι αποτελεσματικό και στη μετάλλαξη.

Αυτό σημαίνει ότι ο αρχικός προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά απλά ίσως θα πρέπει να βιαστούμε λίγο περισσότερο για να προλάβουμε τα χειρότερα αφού ο μεταλλαγμένος ιός μεταδίδεται ταχύτερα και ευκολότερα.

 

Οι περισσότεροι Έλληνες είναι αλήθεια ότι συμμορφώθηκαν με τα περιοριστικά μέτρα τόσο την παραμονή Χριστουγέννων όσο και  ανήμερα.

Γιορτάσανε τα φετινά Χριστούγεννα σε στενό οικογενειακό κύκλο αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα νούμερα θα δείξουν αν τα καταφέραμε γιατί υπάρχουν και πιο αυστηρά μέτρα αν δεν τα πήγαμε καλά και ο αριθμός των κρουσμάτων ανέβει.

 

Πάντως αυτές τις ημέρες έπαιξε πολύ NETFLIX.

Είδαμε τα πάντα !

Από σειρές μέχρι ταινίες και ντοκιμαντέρ ….

 

Πολύ δυνατό το πρόγραμμα και του ΜΕΓΚΑ παραμονή Χριστουγέννων με Νατάσσα Θεοδωρίδου που με τους φίλους μας κράτησε ευχάριστη για δύο και πλέον ώρες.

Την ερχόμενη Πέμπτη παραμονή Πρωτοχρονιάς το κανάλι του Μαρινάκη τα δίνει όλα με Αντώνη Ρέμο και Ρούλα Κορομηλά .

Μιλάμε για ένα φοβερό δίδυμο που τους συνδέει πολλά αφού είναι αλήθεια ότι τον Αντώνη Ρέμο τον γνωρίσαμε μέσα από τα σώου της Κορομηλά.

Θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν όταν ο Αντώνης μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ» που μπορεί και να έπαιζε από την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ αφού τότε υπήρχανε μόνο δύο ιδιωτικά κανάλια , το ΜΕΓΚΑ και ο ΑΝΤ1.

 

Πάντως μέχρι στιγμής ο καιρός παραμένει Φθινοπωρινός με τους Νοτιάδες να έχουν κυριαρχήσει και αυτή την περίοδο την εορταστική.

Περιμένουμε αλλαγή του καιρού την Πρωτοχρονιά αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο χειμερινή θα είναι.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι αρκετά ήπιος και δεν θα πρέπει να περιμένουμε ακραίες καταστάσεις.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί τα δύσκολα δεν τελειώσανε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα  καλή χρονιά και

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης