ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Περισσότερα και αποδοτικότερα μέτρα στήριξης από το κράτος ζήτησαν χθες, με την ημερίδα τους στην Καβάλα οι αρτοποιοί. Επεσήμαναν το μεγάλο πρόβλημα των ιδιαίτερα αυξημένων λογαριασμών ρεύματος. Επέμεναν να ξεχωρίζουν το φρέσκο ψωμί των φούρνων από το διατηρημένο και κατεψυγμένο ψωμί των σούπερ μάρκετ. Το Επιμελητήριο προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τους ντόπιους αρτοποιούς αναλαμβάνοντας αυτό τα έξοδα διαφημιστικής καμπάνιας για τους φούρνους της γειτονιάς.

 

Καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος μπλέκονται σε κλαδιά δέντρων έξω από το 25ο Δημοτικό σχολείο. Σε ποσοστό 40% λειτούργησαν χθες τα καταστήματα στην αγορά. Μικρή η κίνηση των καταναλωτών. Το κρατητήριο της Α.Δ. Καβάλας θα αδειάσει όταν λειτουργήσουν οι νέες φυλακές στο Νικηφόρο της Δράμας, αναφέρει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Απάντηση Πλακιωτάκη σε ερώτηση βουλευτών για τα δρομολόγια των φέρι μποτ, οι εταιρίες –αναφέρει- δεν είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν πλοίο επιφυλακής. Πρόταση 2 εκ ευρώ του Δήμου Καβάλας για χρηματοδότηση ψηφιακών δράσεων από το αρμόδιο Υπουργείο.

 

Παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου οι χθεσινές εκδηλώσεις στην Καβάλα για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης. Το τηλέφωνο του προέδρου του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολου Παυλίδη παρακολουθούνταν μέσω του Predator, ανέφερε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento. Ήταν η περίοδος που ο Απόστολος Παυλίδης ήταν συνεργάτης του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Μόνο με αστυνόμευση θα αντιμετωπιστούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης, τα οποία προκαλεί το συνεχιζόμενο έργο κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου. Μια ακόμη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης προκάλεσε την Παρασκευή το μεσημέρι στην οδό Θεσσαλονίκης το έργο των οπτικών ινών. Να μην αναρτώνται στο Facebook φωτογραφίες των παιδιών των παιδικών σταθμών ζητά από το Δήμο Καβάλας ο Χρήστος Ποτόλιας. Στήριξη στο προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας από το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καβάλας.

 

Ερώτηση στη Βουλή της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα προβλήματα των φοιτητικών εστιών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Νέα δωρεά υγειονομικού υλικού από τους Γιατρούς του Κόσμου στο σύλλογο Πνοή. Μία ακόμη φορά το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού ζητά να αξιοποιηθούν τα μηχανήματα επεξεργασίας καπνού που βρίσκονται στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ.

 

Ο ΓΣΕ νίκησε την Ένωση στο χθεσινό μεταξύ τους ματς για την Α2. Μεγάλη νίκη του ΑΟΚ στο ανδρικό βόλεϊ. Ηττήθηκαν στο μπάσκετ τα κορίτσια του Αστέρα. Εκτός έδρας ισοπαλία του Βύρωνα και παράπονα από τη διαιτησία. Νέες ήττες για Νέστο και Ορφάνι.

 

Διαβάστε επίσης