• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΗ 2023

Εντός της εβδομάδας αρχίζουν τα κόμματα τη νέα τους προεκλογική προσπάθεια στο Ν. Καβάλας. Το διακύβευμα είναι η 4η βουλευτική έδρα του Νομού. Αισιοδοξεί το ΠΑΣΟΚ, ανησυχεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζει η ΝΔ. Συνεδρίασαν στην Καβάλα οι νομαρχιακές επιτροπές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σήμερα συνεδριάζει του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρη η προεκλογική επίσκεψη ομιλία στην Καβάλα του Νίκου Ανδρουλάκη.

 

Πέθανε την Παρασκευή στο Νοσοκομείο βρέφος 9 μηνών, κηδεύτηκε το Σάββατο στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Ξαφνικά βρέθηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τροχαίο υλικών ζημιών χθες το μεσημέρι στο δρόμο του Παληού. Το πλοίο Prevelis προστίθεται σε αυτά που τον Ιούνιο θα εκτελούν δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας. Προσωρινή αντικατάσταση του Aqua Blue από το Super Star. Νέες παρατάσεις έλαβαν πρόσφατα η εκπόνηση αντιπλημμυρικής μελέτης για τα Τενάγη, το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Από τις αρχές του μήνα λειτουργεί ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νέα Καρβάλη. Σε μικρό ξενοδοχείο έως 15 δωματίων θα μετατραπεί παλαιά μεγάλη κατοικία στο Καρνάγιο.

 

Σήμερα ή αύριο θα μάθουμε τον επικεφαλής του κοινού συνδυασμού Ντίνου Κλειτσιώτη- Αναστασίας Ιωσηφίδου. Η δημοσκόπηση έγινε από την Πέμπτη το μεσημέρι και μετά. «Ναυαγεί» το σενάριο της υποψηφιότητας του Γιώργου Πετρίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Είμαι τελείως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, δήλωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Συνεργάτη θα προσλάβει το Επιμελητήριο, αιτήσεις γίνονται δεκτές ως το τέλος της εβδομάδας. Συνταξιούχος κάτοικος Καβάλας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή επειδή επιτέθηκε σε γειτόνισσα του, το επεισόδιο έγινε εξ αιτίας κάδου απορριμμάτων. Αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός των 9 μεγάλων φορτηγών που ήταν στο κεντρικό λιμάνι, μπροστά στο Τελωνείο, κατά την άφιξη την Παρασκευή των δύο κρουαζιερόπλοιων.

 

Πορεία στην Καβάλα και στους Φιλίππους έκαναν χθες περισσότερες από 50 κλασικές μοτοσυκλέτες. Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός. Το 1ο Γυμνάσιο φιλοξένησε στην Καβάλα μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Νυρεμβέργη. Το πρόβλημα στο δρόμο για την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα Πρίνου λύθηκε προσωρινά και με πρωτοβουλία ιδιωτών. Την Τετάρτη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Κοσκινάς θα συμμετέχει ως αντιπρόεδρος στη διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Οι παλαίμαχοι έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό με αυτούς της Κατερίνης. Εντός έδρας ήττα του Ορφέα από την Ευκαρπία.

 

Διαβάστε επίσης