Εννιά νταλίκες μπροστά στο Τελωνείο, «υποδέχθηκαν» τα κρουαζιερόπλοια!

 Εννιά νταλίκες μπροστά στο Τελωνείο, «υποδέχθηκαν» τα κρουαζιερόπλοια!

Η φωτογραφία της περασμένης Παρασκευής, δείχνει σταθμευμένες μπροστά στην είσοδο του Τελωνείου 9 τουλάχιστον νταλίκες.

Προς αναμονή εκτελωνισμού των προϊόντων τους. Είναι η ώρα της αποβίβασης των επιβατών των δύο κρουαζιερόπλοιων, τους οποίους «υποδέχονται» και οι νταλίκες! Εντός του λιμανιού για την εξυπηρέτηση επίσης των επιβατών των πλοίων βρέθηκαν 20 περίπου λεωφορεία.

Κι έτσι στο λιμάνι υπήρξε μια έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, πράγμα ασυνήθιστο για τον τουρισμό κρουαζιέρας. Μία ακόμη φορά αντιλαμβανόμαστε πόσο ενοχλεί το λιμάνι και τη λειτουργία του η παρουσία του Τελωνείου. Αλλά…

Ενώ το κράτος θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει τη διαδικασία κατασκευής κτιρίου Τελωνείου στο «Φίλιππος Β’», αυτό δεν έγινε. Κι όταν πρόσφατα σχετικά επιδιώχθηκε η μεταφορά της διαδικασίας του εκτελωνισμού έστω το Καλοκαίρι στο νέο λιμάνι, λίγο ακόμη και θα γίνονταν ο… Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Κατόπιν τούτου θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση.

Νταλίκες δίπλα δίπλα με αλλοδαπούς επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, νταλίκες κοντά σε επιβάτες πλοίων ποικίλων δρομολογίων. Το λιμάνι της Καβάλας ξεχωρίζει όχι μόνο για τα πλοία του και την ακτοπλοϊκή κίνηση του αλλά και για τις νταλίκες!

Διαβάστε επίσης