ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Συγκινητικό και μεγάλο ήταν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το ενδιαφέρον των πολιτών για την περιπέτεια υγείας του συμπολίτη Θανάση Συρόπουλου. Είναι θέμα λίγων ημερών να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία. Το πρωί ο Θανάσης Συρόπουλος και η πρόεδρος της Πνοής θα είναι στο Δημαρχείο, συναντούν το Δήμαρχο. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του για οικονομική βοήθεια υπήρξε και από Αμερική- Αυστραλία!

 

Στο Υπουργείο Εργασίας σήμερα νέα συνάντηση για τους 135 εργαζόμενους της ΒΦΛ. Το μεσημέρι τη διοίκηση του σωματείου συναντά ο γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Σύσκεψη για τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό θα γίνει εντός των ημερών στο Διοικητήριο. Μικρή μείωση του αριθμού των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Διήμερο μεγάλων εκπτώσεων στην αγορά προετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος στο τέλος του μήνα, πριν την Καθαρά Δευτέρα. Το έργο του Δήμου Καβάλας στο σημείο κατάρρευσης της γέφυρας ξεχωρίζει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας, μίλησε στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ. Ματαιώθηκε λόγω ΠΑΟΚ η επίσκεψη στην πόλη του Μάκη Βορίδη. Συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το ΕΥΚ ενώ μέσα στο κτίριο πραγματοποιούνταν γενική συνέλευση του φορέα. Πετυχημένη η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την εξωτερική πολιτική της χώρας.

 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου εκλογές στον Όμιλο Διάδοσης Ελληνικής Γλώσσας. Κοπή βασιλόπιτας και απολογισμός έργου του 2019 για το παράρτημα Γιατρών του Κόσμου Καβάλας. Σήμερα το πρωί κόβουν πίτα στη Λέσχη Αξιωματικών οι απόστρατοι στρατού Ν. Καβάλας.

 

Επιχειρηματίας από τον Καναδά είναι στην Καβάλα, συζητά να εμπλακεί στα διοικητικά του ΑΟΚ. Χθες βράδυ η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Πέτρου Ορφανίδη. Για μισό καλάθι έχασε η Ένωση στο Λαγκαδά.

Διαβάστε επίσης