ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Συνεχίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε όλο το Ν. Καβάλας. Τα πιο πολλά αναφέρονται στην πόλη της Καβάλας. Ευτυχώς η κατάσταση με τους ασθενείς στο Νοσοκομείο παραμένει ελεγχόμενη. Μειώθηκε λόγω Πρωτοχρονιάς η εμβολιαστική διαδικασία. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα πολλά κρούσματα θα συνεχιστούν περίπου ως το τέλος του μήνα.

 

Συνάντηση με διοικήσεις πολιτιστικών συλλόγων και τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε χθες στο γραφείο του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης. Την Πρωτοχρονιά σε εξωτερικό χώρο και με λίγους καλεσμένους έκοψε την βασιλόπιτα του νέου έτους. Από την 1η Ιανουαρίου άρχισε επίσχεση εργασίας στα Πετρέλαια. Αντιδρά και καλεί τους εργαζόμενους στη δουλειά η εταιρία. 15 νέοι φοιτητές από την Καβάλα ενισχύθηκαν με υποτροφίες από τη Μητρόπολη, πρωτοβουλία στη μνήμη του Μακαριστού Προκόπίου. Οι εκπρόσωποι της εστίασης στο Νομό διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα, μόνο ένα κατάστημα λειτούργησε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

 

Γραφείο ασφαλείας και προστασίας θα λειτουργήσει στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμος Καβάλας θα αποκτήσει σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων. Συνεχίζεται το έργο στο κεντρικό λιμάνι. Ο Ανέστης Τσουρουκίδης ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας. 4 κάδοι απορριμμάτων στην Καβάλα και το Παληό καταστράφηκαν από φωτιά που προκάλεσε η στάχτη από το τζάκι. Την προσοχή των πολιτών ζητά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Η βιτρίνα του βιβλιοπωλείου Ζαπώνη βραβεύτηκε ως η καλύτερα στολισμένη στην αγορά. Συνεδρίασε πρώτη φορά το συμβούλιο νέων του Δήμου Καβάλας. Εκπρόσωποι των Προσκόπων στην Καβάλα επισκέφθηκαν το Δήμαρχο στο γραφείο του. Ο συνοικιακός σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας στήριξε το σύλλογο Πνοή.

 

Κρούσματα κορωνοϊού στον ΑΟΚ ανέβαλαν το χθεσινό ματς με την Καρδίτσα. Στην διαμαρτυρία της φιλοξενούμενης ομάδα απάντησε με ανάρτηση του ο Άλεξ Χατιντάτζι.

Διαβάστε επίσης