• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Κανονικά εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια στις δύο γραμμές για τη Θάσο. Αντίθετα από την απεργία της ΠΝΟ επηρεάζονται τα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η προεκλογική περίοδος για τις τοπικές και εθνικές εκλογές επηρεάζει κάθε μέρα και πιο πολύ την τοπική επικαιρότητα: Το Σάββατο, παρουσία του Λευθέρη Αυγενάκη, θα συνεχιστεί η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, βασικό θέμα οι σχέσεις της οργάνωσης με τον Μακάριο Λαζαρίδη.  Την Κυριακή στην Καβάλα η Εύα Καϊλή. Την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη επίσκεψη του Άγγελου Τόλκα.

Η Μαρία Φρατζεσκάκη νέα αντιδήμαρχος, στη θέση του προέδρου του νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» ο Δημοσθένης Τουλκίδης. Τέλος του μήνα η τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ. Ενίσχυση της Πολεοδομίας με έκτακτο προσωπικό αποφασίζεται το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Την Τετάρτη συνέντευξη τύπου όσων ζητούν αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Εντός της εβδομάδας αποφασίζεται η ημερομηνία της συνέλευσης της Συμπαράταξης Πολιτών. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου, απειλεί τη διοίκηση του Δήμου με μηνύσεις.

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορείται για εκβίαση επαγγελματία. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο ίδιος άνδρας που προ μηνών έδειρε δημοτικό υπάλληλο- πλήρωμα απορριμματοφόρου. Ενεργοποιήθηκε το πεδίο βολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θάσο. Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει οικονομικά τόσο την ΚαβάλαExpo όσο και το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Αρχίζει το βράδυ στο Ζέφυρο η προβολή ταινιών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Φιλίππων. Από σήμερα στη Νέα Καρβάλη το 1ο θερινό σχολείο του προγράμματος «Οδύσσεια». Το βράδυ στο Πάρκο συνάντηση χορωδιών, τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ Via Egnatia. Πολλά παιδιά στο φεστιβάλ των Χρωμάτων που έγινε το Σάββατο στο «Ασημακοπούλου».

Με σκορ 6-0 ο ΑΟΚ νίκησε χθες τη Δόξα Αμυγδαλεώνα για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Ισόπαλος χωρίς γκολ στο φιλικό με τον Αετό Ορφανού. Το βράδυ εκδήλωση όλων των τμημάτων στο Vranas Resort. Νίκησαν σε φιλικά ματς ή ματς κυπέλλου ΕΠΣΚ Νέστος και Κεραυνός Πέρνης.

 

Διαβάστε επίσης