ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Με αργούς ρυθμούς βελτιώνεται η κατάσταση στην ΠΕ Καβάλας ως προς τα κρούσματα του κορωνοϊού. 48 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σαββατοκύριακο, μόνο 8 εντόπισαν τα τεστ στο εργαστήριο του Νοσοκομείου. 8 καβαλιώτες πέθαναν από τη νόσο την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο το περασμένο Σάββατο. «Δεν είναι σωστό να περιλαμβάνεται η ΠΕ Καβάλας στις επιβαρυμένες περιοχές» δηλώνει στην Πρωινή ο υπεύθυνος του εργαστηρίου του Νοσοκομείο βιολόγος Γιώργος Καραμάνης. Σήμερα δωρεάν τεστ στο κεντρικό λιμάνι, αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Χρυσούπολη. Αντίθετοι σε μετακίνηση συναδέλφου τους στη Θεσσαλονίκη οι γιατροί του Νοσοκομείου.

 

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Κώστα Δασκάλου, αγνοείται από την περασμένη Τρίτη. Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος 89χρονης γυναίκας το απόγευμα της Παρασκευής στο κεντρικό λιμάνι. Με καθυστέρηση δύο μηνών έγγραφο της Εγνατίας Οδού στη Βουλή, για όσα έκανε και θα κάνει στην πεσμένη γέφυρα. Ακόμη 365.000 ευρώ από το κράτος στο ταμείο του Δήμου Καβάλας.

 

Διαμαρτυρία σχολικών τροχονόμων του Δήμου Καβάλας για τη μείωση της αμοιβής τους λόγω διακοπής λειτουργίας των σχολείων. Να μην μειωθεί το ποσοστό των πολύτεκνων στις προσλήψεις στο δημόσιο ζητά ο Μακάριος Λαζαρίδης. Χρηματοδότηση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Λυκείου Κρηνίδων ζητούν γονείς και κηδεμόνες μαθητών της περιοχής. Επιμελητήριο και Ομοσπονδία εξέδωσαν ανακοινώσεις για τη διαδικασία των συμψηφισμών στην απλήρωτη επιδότηση εργασίας.

 

Ικανοποιητική προσέλευση πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου, νέα εθελοντική αιμοδοσία στο φουγιέ του Αμφιθεάτρου την Πέμπτη. Δωρεά μηχανήματος υποστήριξης της αναπνοής από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας στο Νοσοκομείο. Πνοή και Μέριμνα επιχορηγούνται από τα χρήματα του κρατικού λαχείου. Συλλυπητήριες δηλώσεις για το θάνατο του Θόδωρου Καλλιοντζή από Κώστα Αντωνιάδη- Γιάννη Πασχαλίδη.

 

Διαβάστε επίσης