ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία σχετικά με την παραχώρηση 20 στρεμμάτων από τον ΟΛΚ στο Δήμο Καβάλας. Μετά από 2 χρόνια από την αρχική εξαγγελία Κουρουμπλή ήρθε η ώρα να παραχωρηθεί στο Δήμο Καβάλας το λιμάνι των Καλαφατιών και ζώνη 9 στρεμμάτων στο λιμάνι έως το Πάρκο. Προγραμματίζεται για αυτόν τον μήνα επίσκεψη στην Καβάλα του Φώτη Κουβέλη για την παράδοση παραλαβή ενώ ετοιμάζεται το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση τμημάτων του νέου λιμανιού.

 

Ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του δικαστικού υπαλλήλου που είναι άφαντος από τον περασμένο Αύγουστο. Αν δεν εμφανιστεί στην ανάκριση για να απολογηθεί υπάρχει το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης! Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης κατήγγειλε ενοχλητική μυρωδιά στο Χαλκερό το μεσημέρι του Σαββάτου. Την αποδίδει σε ατμοσφαιρική ρύπανση από το εργοστάσιο. Από την αρχή η διαδικασία για τη δωρεάν στάθμευση των μόνιμων κατοίκων του κέντρου στο μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. Το απόγευμα συνάντηση με ερασιτεχνικές ομάδες θεάτρου του Θόδωρου Μουριάδη. Την Τετάρτη εκδηλώσεις του Χρήστου Ποτόλια και του Βαγγέλη Παππά. Μετατέθηκε για αργότερα η αρχικά προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή παρουσίαση υποψηφίων του Χριστόδουλου Τοψίδη. Στη Θάσο ήταν το Σάββατο οι βουλευτές Μορφίδης- Παπαφιλίππου.

 

Δημιουργήθηκε στην Καβάλα και τη Θάσο σωματείο επισιτισμού-τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων. Εντός των ημερών ο Δήμος Καβάλας παραλαμβάνει δύο νέα εκχιονιστικά μηχανήματα. Συνταξιούχοι γιατροί βραβεύτηκαν στη βασιλόπιτα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Στο κομμάτι του σωματείου των εργαζόμενων το φλουρί, στην πίτα του Δήμου Καβάλας.

 

Στη χθεσινή βασιλόπιτα των φίλων της Παιδόπολης ο πρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός ζήτησε να σταματήσει η αναστολή εισδοχών που ισχύει από το 2014. Το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση ομιλία για τον ηλεκτρισμό. 300 αθλητές έλαβαν μέρος στο χθεσινό ορεινό αγώνα δρόμου στην Παλιά Καβάλα.

 

Σαφές προβάδισμα του Νέστου με διαφορά 4 πόντων από τον ΑΟΚ, στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου στην Γ’ Εθνική. Ο ΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τον Πανσερραϊκό, ο Νέστος νίκησε εύκολα την Ασπίδα Ξάνθης. Νίκησε και ελπίζει σε παραμονή στην Α2 του μπάσκετ η Energean.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης