• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Συνεχίζονται κανονικά από σήμερα στην Π.Ε. Καβάλας οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος. Αν και οι εκπαιδευτές έχουν αντιρρήσεις με το σύστημα εξετάσεων που προβλέπει ο νέος νόμος, αυτός δεν δημοσιεύτηκε ακόμη στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στη συνέλευση της ομοσπονδίας εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών που έγινε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τονίστηκε ότι ακόμη κι αν ο νέος νόμος δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, προβλέπεται παράταση στο ισχύον σύστημα ώστε οι επίμαχες αλλαγές να εφαρμοστούν αργότερα.

 

Μικρή σχετικά η προσέλευση μελών του ΚΙΝΑΛ Καβάλας στη χθεσινή ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων για το 2ο συνέδριο στο τέλος του μήνα. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργείο Παιδείας στηρίζουν το αίτημα του ΤΕΙ για αξιοποίηση υπέρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου τόσο του παλιού δικαστηρίου όσο και του παλιού Νοσοκομείου.Η ομάδα πολιτών της Νέας Καρβάλης που ασχολείται με τα περιβαλλοντικά θέματα θα επιδιώξει συνάντηση με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου. Πέτυχε η χθεσινή 14η Αλφαβητοπαρέλαση. Τελειώνει εντός του μήνα το έργο επέκτασης των κρηπιδωμάτων στο νέο λιμάνι.

 

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων πραγματοποιεί το απόγευμα στις Κρηνίδες ο Θόδωρος Μουριάδης. Επίσημα ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του στο Δήμο Παγγαίου ο Γιώργος Γερομάρκος. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί στην Ελευθερούπολη ο Βασίλης Ξουλόγης. Ικανοποίηση Νίκου Παναγιωτόπουλου για την επιτυχία της εκδήλωσης ομιλίας του την περασμένη Παρασκευή. Κριτική Ποτόλια στη διοίκηση του Δήμου για την καθυστέρηση πληρωμών μεταξύ του προσωπικού των παιδικών σταθμών.

 

Συνελήφθη 36χρονος που με πλαστικό πιστόλι επιχείρησε ληστεία σε τοπικό κατάστημα. Συνελήφθη  στην Καβάλα άνδρας που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών και εκβιασμού. Χωρίς πολλές αλλαγές το νέο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. Δωρεάν εξετάστηκαν συμπολίτες στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ιατρικού συλλόγου για την παγκόσμια μέρα ακοής.

 

Πολύς κόσμος το Σάββατο στην εκδήλωση αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μελά. Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Λύκειο των Ελληνίδων το νέο βιβλίο της Χριστίνας Κυριακίδου. Την Τετάρτη το απόγευμα η Μελίνα Μποτέλη εμφανίζεται σε εκδήλωση στη Χρυσούπολη.

 

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αφού χθες νίκησαν και ο Νέστος και ο ΑΟΚ. Σημαντική νίκη του Κεραυνού Πέρνης, ισοπαλία του Αετού Οφρυντίου. Μεγάλες νίκες στο μπάσκετ της Ένωσης και του ΓΣΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης