• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Η παράταξη ΔΚΜ κέρδισε – χωρίς αυτοδυναμία- τις χθεσινές εκλογές στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Δεύτερη παράταξη οι Μηχανικοί της Δράμας και τρίτη παράταξη η ΟΡ.ΜΗ. Η ΔΚΜ ήρθε πρώτη στις κάλπες της Καβάλας και η «Μηχανικοί της Δράμας πρώτη σε αυτές της Δράμας. Η συμμετοχή στις εκλογές κινήθηκε στα επίπεδα των προηγούμενων εκλογών.¨

 

Πανηγυρίζει ο ΟΑΕΔ αφού θεωρεί ότι το προσεχές διάστημα τελειώνει το έργο του παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη, με προσωπικό του Δήμου Καβάλας. Σε διαδικασία επαναλειτουργίας η μονάδα Αμμωνίας στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Περίπου 130 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή και το Σάββατο. Στη Θάσο από το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Ικανοποίηση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για την επιτυχία της χθεσινής του εκδήλωσης.

 

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη υπάρχουν θέματα για το Βιοτεχνικό Πάρκο και την Εργοανάπτυξη. Μπλεγμένη στη γραφειοκρατία η δωρεά μικρού επιβατικού αυτοκινήτου στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Μαθητές από την Καβάλα θα επισκεφθούν τον ΟΗΕ, θα λάβουν μέρος σε ευρωπαϊκό συνέδριο που θα γίνει στην Ιταλία. Πέθανε στην Αγγλία όπου ζούσε, ο επί σειρά ετών γιατρός του Νοσοκομείου Δημήτρης Καρακάντζας. 6 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι ανέλαβαν την 1η Νοέμβρη υπηρεσία στη ΔΕΥΑΚ.

 

Με το Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη συναντήθηκε η διοίκηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Καβάλας. Στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο νοσηλεύεται ο πρόεδρος του Ομίλου Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας Αντώνης Κόντος. Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη παρουσιάζεται σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη.

 

Πρώτος στη βαθμολογία της Φουτμπολ Λιγκ είναι ο ΑΟΚ που χθες κέρδισε 4-1 τον Θεσπρωτό. Μεγάλες νίκες στο μπάσκετ, τόσο του ΓΣΕ όσο και της Ένωσης. Στην Γ’ Εθνική νίκησαν Νέστος και Αετός Οφρυνίου, έχασαν Πέρνη και Θεολόγος.

Διαβάστε επίσης