ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ακόμη και 800 εμβόλια την ημέρα θα κάνουν από σήμερα οι κάτοικοι του Ν. Καβάλας. Το περασμένο Σάββατο έγιναν περισσότερα από 700 κι ενώ ως τότε γίνονταν περίπου 400. Η μεγάλη αυτή αύξηση στην εμβολιαστική διαδικασία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί όλον τον Απρίλιο ενισχύοντας την προστασία όλου του Νομού από τον κορωνοϊό. 78 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή. Επανέρχονται στην εργασία τους από σήμερα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ.

Ξεκινά από σήμερα το επιδοτούμενο δρομολόγιο στη γραμμή του Πρίνου. Συλλογή υπογραφών πολιτών της Καβάλας για να μην υποβαθμιστεί ο ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου πατέρας Μιχαήλ. Οριστικά στο κεντρικό λιμάνι οι αφίξεις του πλοίου «Αρμενιστής» κάθε Σάββατο. Τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων που ισχύουν από σήμερα ευνοούν την τοπική αγορά. Αισιοδοξία του Θόδωρου Μουριάδη για δημοπράτηση του έργου ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων στο τέλος του έτους.

Όρους θέτει το Υπουργείο Παιδείας στο έργο κατασκευής ενός μεγάλου σχολείου ειδικής εκπαίδευσης στον Αμυγδαλεώνα. Απρόθυμοι λόγω της κλειστής Νυμφαίας οι Βούλγαροι εργάτες γης να απασχοληθούν σε καλλιέργειες του Δήμου Νέστου. Ο Δήμος Παγγαίου αποζημιώνει πολίτη, το αυτοκίνητο του οποίου τον Οκτώβρη υπέστη ζημιές από παράσυρση αδέσποτου σκύλου στα Αμισιανά.

Ορατή η ενοποίηση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας. Αυτόν τον μήνα τακτική γενική συνέλευση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου. Πρωτοβουλία του Δήμου Θάσου για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων οικογενειών με τρόφιμα λόγω της γιορτής του Πάσχα. Το οινοποιείο του Βασίλη Χατζηγεωργίου στην Κάρυανη επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

Τρία στα τρία για τον ΑΟΚ που κέρδισε χθες και τον Απόλλωνα Πόντου. Το γκολ ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Ήττα του ΓΣΕ στην Πάτρα με 97-82.

 

Διαβάστε επίσης