ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Κατηγορηματικά αντίθετοι στο προτεινόμενο φωτοβολταϊκό πάρκο κοντά στο χωριό τους δηλώνουν οι κάτοικοι της Λεκάνης. Στη χθεσινή λαϊκή τους συνέλευση συμφώνησαν για τις επόμενες ενέργειες τους, θα περιλαμβάνουν προσφυγές και ενστάσεις. Το θέμα θα απασχολήσει την Τετάρτη τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ερώτηση μέσω της Βουλής στον αρμόδιο Υπουργό κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε χθες το μεσημέρι συμμετείχαν ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης κι ο Δήμαρχος Νέστου. Απουσίαζαν εκπρόσωποι της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ, συμμετείχε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Λυμπεράκης.

 

Πρώτη κινητοποίηση των αγροτών της ΑΜΘ σήμερα, θα γίνει στην Κομοτηνή. Έξω από το κτίριο της Περιφέρειας. Είναι η αρχή, λένε οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων του Ν. Καβάλας. Τοψίδης- Μαρκόπουλος επισκέφθηκαν την έκθεση Agrotica. Έντονη ανακοίνωση διαμαρτυρία των Αστυνομικών της Καβάλας, στις τακτικές μεταθέσεις δεν υπάρχει κανείς επιπλέον αστυνομικός για τη Διεύθυνση του Νομού. Η δικηγόρος Λία Δημητρακούδη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Παγγαίου. Υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης. Την περασμένη Παρασκευή έγινε στο Δημαρχείο σύσκεψη τοπικών παραγόντων για το μέλλον των πανεπιστημιακών τμημάτων της πόλης.

 

Εντός των ημερών αυτοψία της αρμόδιας υπηρεσίας στα σημεία του έργου στην αγορά του Αγίου Νικολάου, εκεί που βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα. Ανώτατο παράσημο της Σαουδικής Αραβίας στο Νίκο Παναγιωτόπουλο, ανακοίνωση Γιάννη Πασχαλίδη για τα αιτήματα των αγροτών. Ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος μίλησε σε προσυνεδριακή εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή το πρωί κόβει πίτα η ΝΔ Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Λούσυ. Νέα διοίκηση με νέο πρόεδρο για τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου. Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Γιάννης Καραμανλής.

 

Την Πέμπτη εκλογές στη Στέγη, οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο διαφωνούν με τη συμφωνία με την Ιερά Μητρόπολη. Πίτα έκοψε χθες ο συνοικιακός σύλλογος «Δρόμος του Νερού». Ο Μητροπολίτης ήταν ο τυχερός στη βασιλόπιτα των κρεοπωλών. Το κέρινο ομοίωμα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ετοιμάζει για το μουσείο του ο Θόδωρος Κοκκινίδης.

 

8 συνεχόμενες νίκες για τον ΑΟΚ, νίκησε και χθες 2-0 στο Παραλίμνιο. Νίκη με ανατροπή για το Νέστο. Νίκη του ΓΣΕ στου Παπάγου. Μεγάλη νίκη της Ένωσης στη Δράμα.

 

Διαβάστε επίσης