ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

Περισσότεροι από 20 Εμπορικοί Σύλλογοι της χώρας, ανάμεσα τους ο σύλλογος της Καβάλας, στέλνουν επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης. Του ζητούν η αγορά να ανοίγει στις 8.30 το πρωί. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες το αίτημα να γίνει δεκτό για μικρές πόλεις της επαρχίας κι έτσι το επικείμενο εορταστικό ωράριο να είναι όπως πάντα. Το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, συζητά και τα γνωστά προβλήματα που εμφανίστηκαν πάλι στους πεζόδρομους.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος στο Ν. Καβάλας στην εκλογική διαδικασία για νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, στο Ν. Καβάλας ψήφισαν 3.300 μέλη και φίλοι. Σήμερα προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του μέτρου των διαθεσιμοτήτων του σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Μειώθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα στο Νομό μας, αυξήθηκαν τα εμβόλια. Χθες αν και Κυριακή έγιναν περισσότερα από 1.000. Πέμπτη αντί Σάββατο θα γίνει η λαϊκή αγορά στην Καβάλα τις εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Αλλοδαπός αλιεργάτης που οδηγούσε ποδήλατο τραυματίστηκε στην οδό Τενέδου μετά από σύγκρουση με επιβατικό. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη συζητείται το έργο αποκατάστασης στην πεσμένη γέφυρα. Συλλόγους και σωματεία επιχορηγεί η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Βουλευτές του κόμματος Βελόπουλου κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τα ακριβά καύσιμα των μηχανοτρατών στην Καβάλα. Στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη συγκέντρωση στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 

Την Κυριακή 26 Δεκέμβρη θα γίνει στο λιμάνι η εκδήλωση με τα φαναράκια. Η Καβάλα τίμησε χθες τη μνήμη του αδικοχαμένου Θόδωρου Κάργα. Φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου Αδελφότητας «Αρωγή» από σήμερα στην Ελευθερούπολη. Την Κυριακή γενική συνέλευση και εκλογές στο σύλλογο του Παληού. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο η παράσταση όπερας του φεστιβάλ CosmoClassical που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο ΓΣΕ και Ένωση. Ισοπαλίες για Νέστο και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Κέρδισαν οι Πάνθηρες, ρεπό είχε ο ΑΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης