ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΗ 2019 

Έληξε τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο Καβάλας για τις δημοτικές εκλογές στο τέλος του μήνα. 8 υποψήφιοι δήμαρχοι με τους συνδυασμούς τους θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Στην Κομοτηνή κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της ΑΜΘ. Πάρα πολύς κόσμος στην συγκέντρωση και ομιλία Μητσοτάκη στην Καλαμίτσα. Ειδική αναφορά στους τοπικούς υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα. Δεν θα επισκεφθεί το ΤΕΙ ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλά κανονικά το απόγευμα στην Ξάνθη.

 

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έγκριση έστειλε η Περιφέρεια ΑΜΘ την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τα έργα- μέσω Εγνατίας Οδού- στην πεσμένη γέφυρα. Άδεια λειτουργίας στα αντλιοστάσια της ώστε να πετύχει χαμηλές χρεώσεις από τη ΔΕΗ θέλει να βγάλει η ΔΕΥΑΚ. 80 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. 314 είναι τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Καβάλας για τις προσεχείς εκλογές. Στις περισσότερες περιπτώσεις και για τη διευκόλυνση της ψηφοφορίας τα τμήματα είναι διπλά.

 

Το απόγευμα σε εκδήλωση σε αίθουσα ξενοδοχείου παρουσιάζονται οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που προέρχονται από την ΑΜΘ. Την Τετάρτη στην πόλη μας ο Γιάννης Βαρουφάκης, την Πέμπτη γκρουπ υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στην Καβάλα ήταν την Παρασκευή ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τουριστική επένδυση. Τρία άτομα σπείρας διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη ενέργεια της Ασφάλειας Καβάλας. Το Σάββατο σε εκδήλωση στον Δ. Κήπο έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ελευθέριου Βενιζέλου.

 

Την Πέμπτη το απόγευμα γενική συνέλευση και εκλογές της Θασιακής Ένωσης. Πέμπτη και Παρασκευή εκλέγουν εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του σωματείου τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Σημαντικές επιτυχίες της αποστολής του ΤΕΙ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα που έγινε στην Τσεχία. Για τα μέσα του μήνα μετατίθεται η εκδρομή στην Τουρκία του Ομίλου για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας.

 

Ισοπαλία 0-0 για το Νέστο στο ματς με την ομάδα των Τριγλίων. Εντός έδρας ήττα για την Ένωση, πολύ κοντά στο υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Ηττήθηκε και ο ΓΣΕ. Η Δόξα Θεολόγου πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

 

eXTReMe Tracker