• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Παρά το ότι η διαδικασία των εμβολιασμών περιορίζεται γενικώς στην Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας έγιναν περίπου 1.600 εμβόλια πρώτης δόσης. Ποσοστό 75% επί των συνολικών εμβολιασμών. Εμβολιάζονται πρώτη φορά νέοι- όσοι θέλουν να επανέλθουν στην εργασία τους και φυσικά όσοι αποφασίζουν σχετικά τώρα. Κατά τα άλλα η κατάσταση στο Νομό μας δεν άλλαξε σχετικά με αυτούς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και τα νέα θετικά περιστατικά.

 

Αθωώθηκε στο Τριμελές Καβάλας ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου, ήταν κατηγορούμενος για την έλλειψη γιατρών στην Ουρολογική κλινική. Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση Μέτιου με την οποία απολύεται μόνιμος υπάλληλος της ΠΕ Καβάλας. Κι άλλες ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες αρκούδα κινείται πολύ κοντά σε χωριά του Δήμου Παγγαίου. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας συνεχίζει να απέχει από διαδικασίες πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Επτά επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας στη ΔΕΘ, μέσω του περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

 

Στις αεροπορικές επιδείξεις στην Αθήνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου στην Υπουργό Παιδείας για τους νέους εισακτέους του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Ως το τέλος του έτους η ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού. Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας για την εκπόνηση μελέτης κατασκευής στεγάστρου στο «Ανθή Καραγιάννη». Επιλέχθηκε το προσωπικό που θα λειτουργήσει τον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι.

 

Αρκετός κόσμος χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο για τη μουσική εκδήλωση της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης». Την Κυριακή εκλογική γενική συνέλευση του συνοικιακού συλλόγου της Παναγίας. Ο Διονύσης Μερκουρόπουλος πρώτος πανελλήνια στο σκάκι, στην κατηγορία μέχρι 10 ετών.

 

Υπόσχεση του Άλεξ Χαντιτάτζι στη διοίκηση του Ερασιτέχνη να βοηθήσει τον ΑΟΚ και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Μάλκομ Αρμστεντ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης στη νίκη της επί του ΓΣΕ για το κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης