ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα σε όλο το Νομό Καβάλας, συνέχεια του κύματος κακοκαιρίας που ξεκίνησε με τις χιονοπτώσεις το πρωί του Σαββάτου. Περιορισμένες διακοπές ρεύματος εντός της πόλης, πρόβλημα νερού στο Λυκόστομο και παγετός είναι τα στοιχεία της χθεσινής μέρες. Δεν θα λειτουργήσει σήμερα το ΤΕΙ. Σταδιακή η βελτίωση του καιρού αν και την Πέμπτη δεν αποκλείονται νέες χιονοπτώσεις.

 

Περισσότερο χρόνο για ικανοποιηθεί το αίτημα του από την Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ ζητά ο ΝΟΚ όσον αφορά το ζήτημα του κτιρίου του. Θετικοί αλλά και αόριστοι οι βουλευτές, ήταν χθες στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου. Ανακοίνωση Κώστα Μορφίδη υπέρ της συνένωσης του ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Με παγωνιά ο χθεσινός αγιασμός των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι. Αργότερα χθες το μεσημέρι έκοψαν βασιλόπιτα οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας. Την Κυριακή το μεσημέρι η βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου. Μετά από 65 χρόνια έπαψε να λειτουργεί λόγω κρίσης τοπική εμπορική επιχείρηση με έδρα στην οδό Ύδρας.

 

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα δύο άνδρες που συνελήφθησαν επειδή στο αυτοκίνητο τους βρέθηκε χασίς. Καταδικασθείς στο δικαστήριο της Καβάλας συνελήφθη στη Θεσπρωτία. Την Τετάρτη το απόγευμα παρουσιάζονται υποψήφιοι του Θόδωρου Μουριάδη. Την Κυριακή στις Κρηνίδες κόβει βασιλόπιτα η παράταξη του Βαγγέλη Παππά. Την Παρασκευή 25 Γενάρη παρουσιάζεται στην πόλη μας το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Κριτική στη διοίκηση του Δήμου Νέστου με ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Σαλαμπάση.

 

Βασιλόπιτα έκοψαν την Παρασκευή το απόγευμα οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Αρρένων. 11 και 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα οι παραστάσεις του «Πατρογονικού». Πετυχημένη συμμετοχή των Παραμυθάδων στις εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου. Αναβίωσε χθες στη Νικήσιανη το έθιμο των «Αράπηδων». Λόγω καιρού δεν έγινε στη Νέα Καρβάλη η εκδήλωση Σάγια.

 

Εντός των ημερών θα γίνει γνωστό από την ΕΠΟ πως θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο η Γ’ Εθνική, τα ματς της οποίας δεν έγιναν λόγω καιρού χθες. Βαριά ήττα της Ένωσης το Σάββατο. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΓΣΕ. Το απόγευμα του Σαββάτου κόβει πίτα ο Σκακιστικός όμιλος.

 

Διαβάστε επίσης