• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Οι επαφές του Θόδωρου Μουριάδη στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες έγιναν αφορμή να μάθουμε ότι οριστικοποιείται τόσο η άφιξη 350 επιπλέον προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» όσο και η διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες. Δράση οφείλουν να αναλάβουν από εδώ και πέρα οι κυβερνητικοί βουλευτές μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Η άφιξη των νέων προσφύγων θα γίνει τμηματικά αφού εντός των ημερών συνδεθούν με το δίκτυο της ΔΕΥΑΚ τα κτίρια που ανακαινίστηκαν. Το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» επισκέφθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Αύριο το πρωί ορκίζονται στο Δημαρχείο περισσότεροι από 80 νέοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι. Παράταση τουλάχιστον ως τον Γενάρη στο έργο του 12ου δημοτικού σχολείου. Πιθανή η ηρεμία στο Επιμελητήριο, στη Ρώμη από σήμερα ο Μάρκος Δέμπας. Το πρωί φθάνει στο κεντρικό λιμάνι το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο του έτους. Εκτάκτως συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο. Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, αποφασίζει για τους αντιπροέδρους των διοικήσεων νομικών προσώπων και επιχειρήσεων.

 

Ο Δήμος Καβάλας δεν είναι ένας ψηφιακός Δήμος, υποστήριξε με ομιλία του στην ημερίδα του Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Πρόστιμο 500 ευρώ σε καντίνα που λειτουργεί στο Δήμο Παγγαίου επειδή τα λύματα της κατέληγαν στο υπέδαφος. Νέα βλάβη την περασμένη Παρασκευή στο υδροπτέρυγο. Αμπέλια στο Ελαιοχώρι που έπαθαν ζημιά από τη βροχή επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Δωρεάν μαστογραφίες από το σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Με πολύ όρεξη άρχισε η δράση των Παραμυθάδων για την κατασκευή κούκλας. Σε εκδήλωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βράβευσε τη νηπιαγωγό Βίκυ Ξανθοπούλου. Άρχισαν το Σάββατο οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ για την Φθινοπωρινή- Χειμερινή του περίοδο.

 

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία με το Αιγάλεω ο ΑΟΚ, έπαιζε για ώρα με 10 παίκτες. Ηττήθηκαν Ένωση και ΓΣΕ στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων τους. Νίκησε ο Νέστος, ισοπαλία στο ματς του Αετού με την Πέρνη, ισοπαλία για τη Δόξα Θεολόγου.

Διαβάστε επίσης