ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Υπόσχεση αποχώρησης των προσφύγων από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» έδωσε την Παρασκευή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Ο κ. Μηταράκης δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, υπενθύμισε ότι οι πρόσφυγες μετανάστες έφυγαν ήδη από ξενοδοχεία στα οποία είχαν εγκατασταθεί. Στην επίσκεψη του στο πρώην στρατόπεδο ενημερώθηκε για την οργάνωση και λειτουργία της δομής, ανακοίνωσε και παρέδωσε την απόφαση ασύλου στον Παλαιστίνιο που έσωσε κολυμβήτρια στο Περιγιάλι.

 

Περισσότεροι από 300 γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Από σήμερα θα βρίσκονται στις θέσεις τους στα σχολεία του Δήμου Καβάλας οι καθαρίστριες. Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για την ανθρωποκτονία 58χρονου εργάτη στην Κάρυανη. Κρουαζιερόπλοιο είναι πιθανό να περάσει τον χειμώνα εντός του νέου λιμανιού. Από την Παρασκευή έως χθες Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1 κρούσμα κορωνοϊού στην ΠΕ Καβάλας.

 

Προσωπικό της αστυνομίας απομάκρυνε παρέα ανήλικων παιδιών που βρέθηκαν στην ταράτσα του παλιού Νοσοκομείου. Δεσποζόμενος σκύλος κατά λουόμενων σε παραλία στο Παληό. Επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στην οδό Καραϊσκάκη. Μέχρι 100 παιδιά θα μπορεί να φιλοξενεί ο παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Θα λειτουργήσει τον Οκτώβρη. Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου αποκατάστασης ζημιών στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου.

 

Συνεδριάζει στις 7 το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Άλλαξαν τα ονόματα τους τα δύο σχολεία της Γεωργιανής. Μαθητές μέλη της ΚΝΕ έκαναν περίπατο στα χνάρια των Καβαλιωτών καπνεργατών, επισκέφθηκαν και το Μουσείο Καπνού. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καβάλας ευχαριστεί για τη δωρεά το σύλλογο Φίλος από τη Νυρεμβέργη.

 

Η ομάδα των Χανίων δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο, απόφαση που επιφέρει αλλαγές στις κατηγορίες που αφορούν τον ΑΟΚ. Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης νέος προπονητής του Νέστου. Φιλική νίκη του Αετού Οφρυνίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου. Νίκησε στο πρώτο του φιλικό ο ΓΣΕ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης